Gość: Paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:51 Hej,mam pytanie co do leczenia anoreksji i bulimii w krakowie na ulicy kopernika.Czy ktos wie w jaki sposob tam leczą,jakie reguły obowiązują?Czysa tam jakies zakazy itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Leczenie anoreksji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:01 własnie czy ktos słyszał o tym szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: Leczenie anoreksji 17.01.05, 19:11 Wejdzcie na forum ANOREKSJA- to na Zdrowiu- u góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Leczenie anoreksji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:06 ale tam nie jest napisane nic konkretnego.czytałam tamte wypowiedzi ale nie dowiedziałam sie tego co dla mnie istotne.Chciałabym sie dowiedziec cos na temat obowiujących tam reguł,czy sa na poczatku zakazy telefonów,wizyt itp.Bardzo mi zalezy na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: Leczenie anoreksji 18.01.05, 19:11 To dlaczego TAm nie zadasz tych pytań??????? Odpowiedz Link Zgłoś