Dodaj do ulubionych

problemy z wagą

IP: *.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 08:39
witam mam maly problem dotyczacy mojej wagi :/ mam 182 cm wzrostu i waze
zaledwie 55kg :( jestem naprawde chudy. problem polega na tym ze ja nawet
sporo jem. moze sa jakies leki dzieki ktorym przytyje albo na przyklad cos na
zwiekszenie apetytu ? chyba ze innym sposobem moge nabrac wagi. pomozcie
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: problemy z wagą 23.01.05, 09:41
      Chlopcy w okresie dojrzewania czesto tak wygladaja, bo waga nie nadaza za
      wzrostem. Potem sie to samo wyrowna.
    • Gość: dario.g Re: problemy z wagą IP: *.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:54
      no wporzadku ale ja mam juz 19 lat i okres dojrzewania dawno za soba :/
    • Gość: lu Re: problemy z wagą IP: *.acn.waw.pl 23.01.05, 13:45
      Wyrowna sie samo, jestes jeszcze mlodziutki. A narazie masz proporcie modelki
      (tej z wybiegow)!
      • Gość: dario.g Re: problemy z wagą IP: *.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:16
        no spoko ale niemam zamiaru czekac az pieprzona natura pozwoli mi zgrubnac.
        chce przytyc!!
        • Gość: Albercik Re: problemy z wagą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:42
          zapomnij o przytyciu raz na zawsze. Ja mam 22 lata i waze 65kg. Od wielu lat
          niemoge przytyc nawet grama. Cwiczenia na silowni tez nic niedaja, staje sie
          silny ale przy tym typie budowy nie mam szans na rozbudowanie sie. Przyzwyczaj
          sie do tego predzej. W wieku 40 lat bedziesz mial jedynie maly smieszny brzuszek
          (moj tata tak ma) i nic wiecej. Zatem nie zalamuj sie i naucz sie z tym zyc.
          P.S. Ja tez jem straszne ilosci i nic. Wszystko splywa z woda w klozecie. Taka
          przemiana materii
          • Gość: dario.g Re: problemy z wagą IP: *.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:02
            nie da rady! nie poddam sie i przytyje za wszelka cene, znajde jakis sposob!
            • Gość: zgred Re: problemy z wagą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:27
              Głupol się odezwał który za wszelką cenę chce zmarnować własne zdrowie!! Och wy
              młodzi i niecierpliwi. Mądrzy i doświadczeni ludzie kładą ci rozum do łba, a
              ty nie słuchasz.
              JESTEŚ JESZCZE BARDZO MŁODZIUTKI. Dopiero dojrzewasz i twój czas nadejdzie.
              Na przytycie jest tylko jedna rada. Jeść kalorycznie (mięso, tłuszcze i
              węglowodany) i niewiele się ruszać!! Z czasem przytyjesz.
              Różne środki i wspomagacze nie powodują tycia tylko nabijają ci wodę. Jesteś
              cięższy i obrzęknięty, ale nie grubszy, więc nie bierz się za nie, bo to szkoda
              czasu,zdrowia i pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka