Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:59 Ile czsu w organiżmie człowieka a dokładnie w moczu utrzymują sie składniki marihuany.W jakim czsie możną ją wykryć???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Marihuana 25.01.05, 21:13 Obecność pochodnych marihuany w moczu mozna wykryc, stosując czułe metody badawcze, nawet po upływie pół roku od ostatniego kontaktu z tym narkotykiem Odpowiedz Link Zgłoś
kubasruba0 Re: Marihuana 25.01.05, 21:36 Chodzi mi oto że miałam dzisiaj pobierany mocz do analizy bo mam problemy z nerkami czy w takim przypadku mogą wykryć obecność składników marihuany w moczu,acha mineło ok 5 tygodni od kiedy ostatni raz paliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Marihuana 25.01.05, 21:43 W trakcie rutynowego badania moczu nie mozna wykryć obecności pochodnych marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasruba0 Re: Marihuana 25.01.05, 21:47 Wielkię dzięki, gdyby nie ty to nie mogłabym dzisiaj zasnąć w nocy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasruba0 Re: Marihuana 25.01.05, 21:50 A jescze jedno pytanko dotyczących takich zwykłych testów dostępnych w aptekach.Po jakim czasie mogą one wykryć pochodne marihuany?? Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Marihuana 25.01.05, 21:56 Są to bardzo zgrubne testy. W zależności od ilości pochodnych marihuany w organizmie mozna wykryć je w moczu, stosując dostępne w aptekach testy paskowe, w czasie do 14 dni od ostatniego kontaktu z narkotykiem Odpowiedz Link Zgłoś
kubasruba0 Re: Marihuana 25.01.05, 22:05 Dzięki za wszystkie informacje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś