Dodaj do ulubionych

czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:25
calego ciala? czy wykaze ewentualny stan zapalny lub inne nieprawidlowosci??
jestem gowto poswiec na to 3 tys bo tyle kosztuje , mam caly czas temp 37,5 i
lekarze nie wiedza czemu
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.3vnet.pl 08.02.05, 20:38
      Mysle ze to jest pochopne a wogole jakie badania robiles ? czy kiedys miales
      kleszcza? Przy bolierozie jest caly czas taka temperatura. Ale to jest tylko
      moja sugestia
    • Gość: Artur Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.ss.shawcable.net 09.02.05, 06:03
      Sama w sobie taka temperatura to jeszcze nie choroba.
      CT calego ciala zwieksza po latach ryzyko raka - bo w trakcie dostajesz konska dawke promieniowania.
    • Gość: mirek Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 07:27
      a jakei sa inne objawy boreliozy?? czy zatrzymywanei wody pod skora lub lupiez
      na glowie tzn luszczenie sie naskorka to tez objawy? a nerwowosc? jakie sa
      badania na borelioze? a ty artut co sugerujesz jak znalesc przyczyen tej
      temperatury? robilem ju zbadania ogolne krwe mocz, serce,tarczyca i wszystko ok
      • Gość: rura001 Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 07:31
        Zdrów podstawowe badania. Będą prawidlowe to porozmawiaj z psychologiem czy nie
        masz też nerwicy.
      • Gość: Artur Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.ss.shawcable.net 09.02.05, 15:21
        Podwyzszona lekko temperatura? Jakos tak za bardzo bym nie myslal o boreliozie. To moze byc ze sto innych rzeczy. Byc moze wymagasz dobrej wielostronnej diagnostyki oraz gdyby nic nie wyszlo moze mozna sprobowac leczenia antybiotykiem lub lekiem przeciwzapalnym. Ale twoja temperatura jest wzlednie niska, nie masz innych powaznych objawow wiec sluzba zdrowia moze byc niechetna cie diagnozowac za publiczne pieniadze.
    • Gość: me Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:16
      Idź do psychologa ... nie, nie to nie żarty.
      Masz jakiś "problem", coś Cię uwiera i organizm sam daje znać ...

Jeśli nic z mdycznego pkt'u widzenia nie znaleziono - to po co wydawać tyle
      kasy na t.k ? Może wpierw warto, jednak odwiedzić psychologa ? A nuż ?
    • Gość: AnnaJ Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 16:28
      a co taka droga ta TK ja slyszalam o tanszej
    • Gość: annaj Re: czy oplaca sie zrobic TOMOGRAFIE KOMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:36
      zrob se tomografie hujaaaaaaaaaaaaaaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka