Dodaj do ulubionych

szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytrczyc

10.02.05, 12:25
Nikt nie portafi mi pomóc, mam rózne objawy zwiazane z niedoczynnoscią
przytarczyc. Pomózcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: chora Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:17
      napisz skąd jesteś, leczenie przez internet - nie polecam
      • Gość: jola Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:57
        Jeśli możesz to napisz jak doszło do tego że masz niedoczynność przytarczyc.Ja
        też mam niedoczynność po dwukrotnej operacji tarczycy.A leczy się to przyjmując
        wapno i wit.D,ale to jest zalecane indywidualnie dla każdego pacjenta.Trzeba
        też kontrolować poziom wapnia w surowicy krwi i w dobowej zbiórce moczu.
        • monikare Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr 10.02.05, 19:17
          jestem po operacji tarczycy z powodu raka. No i to jest odpowiedz skąd
          niedoczynnośc. Oczywiscie biore leki problem w tym ze mam rózne dziwne objawy i
          dlatego poszukuje generalnie lekarza który mi pomoze. Jestem z Gdańska. Jola
          powiedz cyz nie masz zadnych jakichkolwiek objawów? Bardzo bym chciała pogada z
          kims kto tak jak ja nie ma przytarczyc.
          • Gość: Marysia.34 Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.kietrz.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 19:52
            Witam. Mój mąż ma wycięte przytarczyce, z tymże, on miał wrodzoną nadczynność
            przytarczyc, i gruczolaki na przytarczycach. był operowany dwukrotnie we
            Wrocławiu w Klinice Endokrynologii, polecam, bardzo dobrze się nim tam zajęli.
            On miał bardzo wysoki poziom wapnia, więc sytuacja odwrotna do Twojej, nie wiem
            czy coś ci to pomoże. mąż jest 3 lata po operacji, a teraz jeszcze
            prawdopodobnie czeka go operacja, bo ma tętniaka aorty. Pozdrawiam, jak jeszcze
            mogę w czymś pomóc , to napisz.
            • monikare Re: Do MARSI 11.02.05, 14:51
              i jak sie czuje twój mąz po wycieciu - ma jakies dolegliwosci?
          • Gość: jola Re: rak tarczycy IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:22
            Jeśli chcesz to wejdż na-(gazeta pl.forum choroby tarczycy) założyciel rubi 21
            i tam jest mój post (Rak tarczycy i niedoczynność przytarczyc)przeczytaj w
            całości.Jeśli masz do mnie pytanka to je tam umieść.Zajrzyj ja też mam to co
            ty.POZDRAWIAM mariola
            • monikare Re: rak tarczycy 10.02.05, 21:13
              Biore Calperos obecnie 2x 1g, oraz Alfadiol 1.75 (rozbite). Wapń w normie ,
              obecnie na dolnej granicy, wiele razy miałąm przedawkowane wapno, miałam 3
              napady tęzyczki. Jeden po operacji, drugi zupełnie niepotrzebnie. Chodzi o to
              ze mam rózne dziwne i nie wiem co z tym zrobic. To bardzo utrudnia zycie. Chce
              porozmawiac z kims kto ma taki problem czyli niedoczynnosc i jak bierze leki
              oraz czy ma jakiekolwiek objawy z tej strony. Prosze odpiszczie czy żyjecie
              normalnie?
              • Gość: mariola Re: rak tarczycy IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:24
                Monika czytałaś moje posty tam gdzie ci mówiłam.
                Mam jeszcze wiele innych objawów przez tąchorobę możemy pogadać.
    • Gość: jola Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:06
      Jakie leki zażywasz?
      Co bierżesz na tą niedoczynność przytarczyc?
      Czy kontrolujesz poziom wapna w surowicy krwi?
    • Gość: mariola Re: monikar proszęo kontakt IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:17
      Monika zależy mi aby z tobą się zkontaktować .
      • monikare Re: monikar proszęo kontakt 11.02.05, 09:37
        Ja też chcę z Tobą porozmawiac, napisz mi na maila
        • mariolkax Re: monikar proszęo kontakt 11.02.05, 09:51
          mariolkap37@interia.pl
          • mariolkax Re: monikar proszęo kontakt 11.02.05, 11:17
            MONIKA PROSZE O KONTAKT PILNE!!!!!!!!!
            • monikare Re: monikar proszęo kontakt 11.02.05, 12:17
              wyslalam ci maila
          • monikare Re:Do marioli 11.02.05, 15:06
            Mariola odbierasz poczte bo tam napisałam na meila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się