monikare 10.02.05, 12:25 Nikt nie portafi mi pomóc, mam rózne objawy zwiazane z niedoczynnoscią przytarczyc. Pomózcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chora Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:17 napisz skąd jesteś, leczenie przez internet - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:57 Jeśli możesz to napisz jak doszło do tego że masz niedoczynność przytarczyc.Ja też mam niedoczynność po dwukrotnej operacji tarczycy.A leczy się to przyjmując wapno i wit.D,ale to jest zalecane indywidualnie dla każdego pacjenta.Trzeba też kontrolować poziom wapnia w surowicy krwi i w dobowej zbiórce moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr 10.02.05, 19:17 jestem po operacji tarczycy z powodu raka. No i to jest odpowiedz skąd niedoczynnośc. Oczywiscie biore leki problem w tym ze mam rózne dziwne objawy i dlatego poszukuje generalnie lekarza który mi pomoze. Jestem z Gdańska. Jola powiedz cyz nie masz zadnych jakichkolwiek objawów? Bardzo bym chciała pogada z kims kto tak jak ja nie ma przytarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia.34 Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.kietrz.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 19:52 Witam. Mój mąż ma wycięte przytarczyce, z tymże, on miał wrodzoną nadczynność przytarczyc, i gruczolaki na przytarczycach. był operowany dwukrotnie we Wrocławiu w Klinice Endokrynologii, polecam, bardzo dobrze się nim tam zajęli. On miał bardzo wysoki poziom wapnia, więc sytuacja odwrotna do Twojej, nie wiem czy coś ci to pomoże. mąż jest 3 lata po operacji, a teraz jeszcze prawdopodobnie czeka go operacja, bo ma tętniaka aorty. Pozdrawiam, jak jeszcze mogę w czymś pomóc , to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: Do MARSI 11.02.05, 14:51 i jak sie czuje twój mąz po wycieciu - ma jakies dolegliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: rak tarczycy IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:22 Jeśli chcesz to wejdż na-(gazeta pl.forum choroby tarczycy) założyciel rubi 21 i tam jest mój post (Rak tarczycy i niedoczynność przytarczyc)przeczytaj w całości.Jeśli masz do mnie pytanka to je tam umieść.Zajrzyj ja też mam to co ty.POZDRAWIAM mariola Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: rak tarczycy 10.02.05, 21:13 Biore Calperos obecnie 2x 1g, oraz Alfadiol 1.75 (rozbite). Wapń w normie , obecnie na dolnej granicy, wiele razy miałąm przedawkowane wapno, miałam 3 napady tęzyczki. Jeden po operacji, drugi zupełnie niepotrzebnie. Chodzi o to ze mam rózne dziwne i nie wiem co z tym zrobic. To bardzo utrudnia zycie. Chce porozmawiac z kims kto ma taki problem czyli niedoczynnosc i jak bierze leki oraz czy ma jakiekolwiek objawy z tej strony. Prosze odpiszczie czy żyjecie normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: rak tarczycy IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:24 Monika czytałaś moje posty tam gdzie ci mówiłam. Mam jeszcze wiele innych objawów przez tąchorobę możemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: szukam lek. który umie leczyc niedoczy przytr IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:06 Jakie leki zażywasz? Co bierżesz na tą niedoczynność przytarczyc? Czy kontrolujesz poziom wapna w surowicy krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: monikar proszęo kontakt IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:17 Monika zależy mi aby z tobą się zkontaktować . Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: monikar proszęo kontakt 11.02.05, 09:37 Ja też chcę z Tobą porozmawiac, napisz mi na maila Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkax Re: monikar proszęo kontakt 11.02.05, 11:17 MONIKA PROSZE O KONTAKT PILNE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re:Do marioli 11.02.05, 15:06 Mariola odbierasz poczte bo tam napisałam na meila Odpowiedz Link Zgłoś