Gość: wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:30 Od kilku lat mam podwyższoną temperaturę. Około 37,2. i małą ilość leukocytów oraz wysokie OB ok25/ 50. Czy ktoś ma pomysł co to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Podwyższona temperatura IP: 62.29.138.* 11.02.05, 13:53 sprawdz prosze czy nie masz zmian w badaniu ogólnym moczu, jesli masz bialko i krwinki to moze byc zapalenie klebków nerkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Podwyższona temperatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:22 Dzięki, ale to jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Podwyższona temperatura IP: *.tomaszow.mm.pl 11.02.05, 19:28 Ja też mam ciągle 37,2 ale mam chore zatoki, na które brałam juz antybiotyki i sterydy, podobno najsilniejsze na stam zapalny i nic nie pomogły, pani doktor podejrzewa ze to moze przyczyną jest coś innego, zrób sobie badania krwi: jakieś reumatologiczne (nie wiem jak się dokł. nazywają) i chyb IsO (jakoś tak), czy cos takiego, badanie hormonów tarczycy: FT3, FTu, TSH, bo podobno od tego też występują stany podgoraczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Podwyższona temperatura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.05, 22:42 a kiedy robiłaś przeswietlenie płuc? zrób, jeśli dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioka Re: Podwyższona temperatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:28 Dzięki, ale to wszystko już sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś