14.02.05, 13:40
Choć jestem zwolennikiem bioterapii to jednak niekoronowany król oszustów
rozbawił mnie do łez.
www.nowak.pl/mp3/luty2005/deseczka.mp3
;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ninon Re: Z.Nowak IP: *.chello.pl 14.02.05, 14:16
      poproszę deseczkie
      nie, od razu 3 :)))
    • Gość: MM Re: Z.Nowak IP: 62.111.156.* 14.02.05, 14:33
      Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!
      Pan N. wraca do dawnego zawodu (stolarstwo) ?????
      • vitalia Re: Z.Nowak 14.02.05, 16:38
        Czy to ten ,którego ręce (ka) leczą??
    • Gość: ciezko Re: Z.Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:47
      jak w to weszles?ze stronki nowaka?
      w innych plikach tez sa takie brednie?
      • Gość: 'Hans Re: Z.Nowak IP: *.fornfyndet.se 14.02.05, 18:21
        Tutaj Was zaskocze.W Polsce sie nie prowadzi zadnych badan nad energia
        naturalna i energioterapia.Dzisiaj tenm problem jest juz wziety doslownie do
        reki i zajmuja sie tym uniwersytety na swiecie.Sa szpitale gdzie na takim samym
        etacie jak lekarz pracuje energoterapeuta.Dlaczego,poniewwaz dziala rownie
        dobrze a taniej,czlowiek nie jest truty chemia.Oczywiscie energoterapeuta nie
        moze pomoc we wszystkich stanach,ale tych poczatkowych i 'w juz zapoczatkowanym
        leczeniu przyspiesza dojscie do zdrowia.W Polsce jest cholerna konkurencja i
        pewna czesc sie obawia i juz na poczatku zdyskredytowuje te metode
        leczenia.Energia byla jest i bedzie inaczej nie bylo by zycia na ziemi.Sa
        ludzie ktorzy umieja te energioe przejac z otoczenia plynacego wokol nas
        skumulowac i przeslac drugiej osobie.Nie dziwie sie Wam ,ze tak piszecie gdyz w
        Polsce zaden uniwersytet nie zajmuje sie medycyna natutralna,na swiecie wiele
        to robi i maja bardzo duze sukcesy'. Nie nalezy czegos potepiac jak sie nie
        rozumie i nic na ten temat niewie.W Tym wypadku milczenie jest zlotem.
        Czlowiek ktory ma zdolnosci skupiania tej energi zyciowej moze ja skoncentrowac
        na jakims przedmiocie ktory pozniej bedzie ja dluzszy czas oddadwal.Stad ta
        kobieta odniosla ulge i dlatego to opowiedziala swoim jezykiem nie rozumiejac
        problemu.Nie wysmiewam sie z tego kto zapoczatkowal tem watek gdyz jest w
        wielkiej niewiedzy.Swiat caly czas idzie do przodu i odkrywa nowe zakatki.
        Tej kobiecie pomoglo i tak to wyrazila swoim jezykiem.Nabijanie sie swiadczy o
        niskim poziomie ogolnym.Lepiej przemilczec.
        Pzdr.Hans
        • Gość: MM Re: Z.Nowak IP: 62.111.156.* 14.02.05, 18:43
          Niczym mnie nie zaskoczyłeś Hans. Na temat bioterapii wiem sporo. Mam ukończony
          stosowny kurs i odpowiednie uprawnienia, których jednak nigdy nie wykorzystuję
          komercyjnie. Podbudowę naukową daje mi wyższe wykształcenie o kierunku ścisłym.
          Z moim poziomem nie jest więc tak najgorzej, jak to oceniasz.
          Na temat Pana N. mam od dawna swoje zdanie, a moim celem było wyrażenie go w
          miarę delikatnie i z nutą humoru, którego działanie terapeutyczne jest Ci
          zapewne znane.
          Pozdr.
          • Gość: ninon Re: do MM IP: *.chello.pl 14.02.05, 18:48
            po czym odrózniasz uczciwego terapeutę od hochsztaplera (z pominięciem takich
            spektakularnych przypadków jak Z. Nowak)?
            albo inaczej: jakie zachowania albo słowa powinny być "czerwonym światełem" dla
            potencjalnego pacjenta?
            • Gość: ninon Re: do MM IP: *.chello.pl 14.02.05, 18:50
              interesuje mnie wszystko nt. medycyny biofizycznej. możesz mi podrzucić jakiś
              trop?
              • Gość: MM Re: do MM IP: 62.111.156.* 14.02.05, 18:58
                Bioterapeuta nigdy nie powinien zniechęcać pacjenta do leczenia
                konwencjonalnego, a wręcz przeciwnie.
                Trzeba też uważać na wszystkie "ręce, które liczą".
                Swój trop każdy znajdzie sam, gdy będzie na to gotowy. To wszystko.
                Pozdrawiam serdecznie!
                • Gość: ninon Re: do MM IP: *.chello.pl 14.02.05, 19:16
                  a zatem MM to Mister Mistery...
        • f.r.a.n.c Re: Z.Nowak 14.02.05, 19:34
          Witaj Hans
          W sumie to nie zaskoczyłeś mnie bo nie jestem na bakier z bioenergoterapią. Nie
          chce mi się wyjaśniać dlaczego pan Nowak jest beee więc wkleje mój dawny post
          na powyższy temat:

>>09.12.2003, 12:35
          Zbyszek Nowak... Tajemniczy facet który niewątpliwie posiada możliwość
          przekazania bioenergii, ale te jego kilkusekundowe zabiegi za kilkaset złotych
          to przesada. Pomoże nielicznym a skasuje wszystkich. Gratuluje ze tobie pomógł,
          ·ale jak u niego byłem to stwierdziłem (i kilkaset chorych ze mną) ze jedno co
          poczułem na tym spędzie to wymieszane zapachy zgonionych ludzi co potocznie
          nazywa się smrodem i wielki uszczerbek w portfelu. Indywidualna wizyta
          kosztuje 250 zł. a gdy kończy to człowieka ogarnia szok bo nie zauważył, kiedy
          zabieg się zaczął... Cena naenergetyzowanej wody rośnie o 1000% a
          energetyzacja wody odbywa się na ciężarówkach przez około 20 sekund... Jestem
          zwolennikiem bioenergoterapii ale w Podkowie Leśnej widać tylko wielki namiot
          cyrkowy (dosłownie), mnóstwo chorych (często zapożyczonych po uszy) z nadzieja
          w oczach, a na scenie błazna Nowaka którego chęć zbicia fortuny jest o wiele
          ważniejsza od pomocy chorym.<<

Dodam jeszcze że rozbawił mnie tylko numer z multilotkiem i myśle że pan Nowak
          maczał swoje palce w tym zabawnym przemówieniu :) On ma wielkie skłonności do
          przesady, w swojej książce opisuje jak pacjentowi odrósł amputowany palec, lub
          jak wybawił świat od III wojny światowej poprzez umieszczenie figury Matki
          Boskiej na Biegunie..itd.
          • Gość: Hans Re: Z.Nowak IP: *.fornfyndet.se 14.02.05, 19:59
            Nie jest absolutnie tajemniczym.Robi wszystko jawnie i jego ostanie 20 lat to
            okolice Podkowy Lesnej.Bedac sam stwierdzilem ze najlepiej energie sie odbiera
            bedac na koncu sali nie przy nim.Ludzie przychodza w stanie koncowym choroby to
            naprawde musi zaczac lekarz a energoterapeuta moze dokonczyc i przyspieszyc
            zdrowienie.Zreszta zawsze p.Zbyszek o tym mowi.Ludzie nie sluchaja tylko
            oczekuja juz natychmiast zdrowie.jak na te chorobe zapracowales to i podobnie
            dlugi czas jest do wyzdrowienia.Do ulozenia czyli spolaryzowania wody nie
            potrzeba wiecej czasu,w momencie kiedy on cala swoja energie kieruje ku niej.
            Za darmo nie moze robic przeciez on tez ma ludzi na utrzymaniu i cale to
            przedsiewziecie kosztuje.
            Dzisiaj kiedy Wasza sluzba zdrowia mocno kuleje ludzie traca zaufanie do
            medycyny zachodniej i dlatego szukaja ratunku w medycynie naturtalnej.Tak
            trzeba sie zastanowic i naprawde sobie powiedziec od malego zyc zgodnie z
            natura to wielu unikneloby wogole problemow.Nadmnienie ze jest jeszcze
            medycyna chinska i sa ludzie wPolsce ktorzy sie wzoruja i wiele zapozyczaja z
            efektem skutecznym.
            Te zaprawy czosnkowe co niektorzy sie podsmiewaja to sa ulubionym lekiem
            lekarzy szwedzkich ktorzy uzywaja sami ,jak mowia bez uszczerbku dla zdrowia.
            Pzdr.dzieki za mily odzew Hans.
            • f.r.a.n.c Re: Z.Nowak 14.02.05, 20:19
              Widać że nie miaszkasz w Polsce i nie dostrzegasz najwazniejszego... 250
              złotych to na polskie warunki kwota ogromna a wiadomo że na jednen wizycie się
              nie kończy. Pzdr.
              • skyddad Re: Z.Nowak 14.02.05, 20:30
                Ja sie "ladowalem "za 50zl na koncu sali.Pzdr.Hans
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka