Dodaj do ulubionych

HOMEOPATA, IRYDOLOG

IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.02.05, 01:01
SZUKAM HOMEOPATY, ALBO HOMEOPATY IRYDOLOGA Z
TRÓJMIASTA, ALBO OKOLIC
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nin Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 15.02.05, 21:46
      znam dobrego, ale z Warszawy
      • Gość: ravik1 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.02.05, 23:07
        A mozesz napisac kto to? i jak sie z nim skontaktowac?
        • Gość: nin Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 15.02.05, 23:48
          homeopata, który stosuje leki dobierane indywidualnie - tzn. daje Ci takie,
          ktore na Ciebie działają, bo umie to sprawdzić. jest świetnym diagnostą, ma
          naprawdę znakomite efekty. To p. Andrzej Tołoczk, tel 602 38 66 59. Polecam, a
          także jestem ciekawa Twoich wrażeń.
          • Gość: ula Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 16.02.05, 08:09
            Nin, ja też szukam homeopaty (z W-wy), czy ten podany przez Ciebie to
            homeopata "klasyczny"?
            • Gość: nin Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 16.02.05, 08:23
              szczerze Ci powiem, ja nie wiem czy on jest klasyczny, czy nie - ale na pewno
              jest skuteczny. Jego wielkim atutem jest, że umie sprawdzić, czy dana
              substancja działa na chorego. Nie jest to więc dobieranie wg książki,
              podręcznika Boirona albo innego (często różne substancje "znoszą" swoje
              działanie, a o tym podręczniki już nie mówią. A potem ludzie gadają, że
              homeopatia jest do d...) Nie dostaje się żadnych gotowców z apteki, ale receptę
              na leki robione. W "szczytowym" okresie, miałam chyba z 8 buteleczek z kroplami
              na raz. Ale bylo warto.
              Dodam, że trafiłam do tego człowieka po dwóch wcześniejszych podejściach do
              homeopatii - była to zupełna klapa, pieniądze wyrzucone w bloto i 2 lata
              zmarnowane. Cud boski, że się nie zraziłam...
              • Gość: ula Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 16.02.05, 08:59
                Ja też już korzystałam z leczenia u homeopaty ale on przepisywał leki gotowe -
                granulki, pastylki, ampułki - miesięczna kuracja kosztowała ponad 300 zł, za
                wizytę brał 150 zł, po miesiącu sam przysyłał nowe recepty, po 3-ech trzeba
                było znowu umówić się na wizytę ale już się nie zgłosiłam bo nie widziałam
                efektów leczenia po 3-ech miesiącach. Z tego co piszesz wynikałoby że jest to
                jednak homeopata klasyczny (leki robione)? - z tego co czytam wynika że tacy
                mają więcej zwolenników, chciałabym spróbować jeszcze raz. Ile bierze za
                wizytę "twój" homeopata?
                • monika_5 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 16.02.05, 09:06
                  homeopata klasyczny to nie znaczy "leki robione".Dobiera w wysokiej potencji
                  jeden lek(200,1000 lub 10000 CH) po długim wywiadzie z pacjentem, przeważnie
                  kosztje ok. 7 zł.Czasem dodatkowo jesce inny, ale to zależy od konkretnego
                  przypadku.Ceny wizyt są różne to zależy od lekarza (150- 70 zł)
                  Pozdrawiam i polecam.
                • Gość: nin Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 16.02.05, 09:25
                  Te leki robią apteki homeopatyczne, w Warszawie sa teraz dwie takie, po prostu
                  mają w magazynie substancje wyjściowe (często nawet pranalewki). Ludzie w ogole
                  nie maja pojęcia, że cos takiego istnieje, a to jest własnie prawdziwa
                  homeopatia!!!
                  Ja nie wiem, kto ma najwięcej zwolenników;) klasyczni czy nie
                  Osobiście jestem zwolenniczką p. Tołoczki, bo dzięki jego kroplom w końcu
                  wyglądam jak czlowiek (były to m.in. problemy skórne)
                  jeśli chodzi o cennik, myslę, że jest on umiarkowany (na pewno tańszy od
                  tego "Twojego"). poza tym leki robione są znacznie tańsze od niektórych
                  gotowych "firmówek". no i działają!
                  • monika_5 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 16.02.05, 09:34
                    Czy klasyczna czy nie , najważniejsze że pomaga. Że są leki robione to też wiem
                    (Zamiejska, Miła itd.).To nie jest "mój" cennik, wiem że po prostu tyle może
                    kosztować wizyta, nasz lekarz akurat kosztuje 70 zł.
                    • Gość: ula Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG IP: *.chello.pl 16.02.05, 09:55
                      Na forum Homeopatia znalazłam adres dr.Oczkowskiego i to do niego miałam się
                      wybrać. Moniko, możesz napisać u kogo Ty się leczysz?
                      Dziekuję za wyjasnienie - "klasyczny" - "nie-klasyczny", w moim wypadku wazne
                      żeby był skutecznym diagnostą.
                      Pozdrawiam
                      • monika_5 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 16.02.05, 10:45
                        możesz iść do pana O. polecanego na forum, wizyta chyba. 60 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka