Gość: fila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:53 Od 2 tygodni biorę zwiekszona dawke Letroxu,a od 10 dni boli mnie głowa za oczami i w okolicach czoła.Przy tym czuję się bardzo zmęczona.Czy to może być związane z Letroxem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaga Re: Ból głowy po Letroxie IP: *.chello.pl 21.02.05, 18:24 zgłoś się na forum choroby tarczcy/hashimoto---fora prywtne tam Ci pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizly Re: Ból głowy po Letroxie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.02.05, 19:34 gdzie szukac tego forum, jestem jak najbardziej zainteresowana, dzieki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: Ból głowy po Letroxie 21.02.05, 19:49 ból po Letroxie normalny Czesto tak jest na początku stosowania leku badz zwieksania dawki przechodziłam to za kazdym razem po odsawieniu i ponownym wzieciu. jest to równiez opisane na ulotce Odpowiedz Link Zgłoś
egalmaz Re: Ból głowy po Letroxie 21.02.05, 20:34 A jak długo sie przyzwyczajałas do nowej dawki,bo to jest naprawdę nieprzyjemna dolegliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Ból głowy po Letroxie IP: *.chello.pl 21.02.05, 20:54 na górze po lewej stronie portalu masz napisane fora prywatne ,fora regionalne tam szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Ból głowy po Letroxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776 Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: Ból głowy po Letroxie 22.02.05, 08:03 zaczynałam od małych dawek od 50 i co tydzień zwiekaszałam o 50 . JAk zaczynałm brac maxymalna dawke to po paru dnaich miałąm objawy typowe dla nadczynnosci tarczycy, ale tak niestety musi byc Odpowiedz Link Zgłoś