Dodaj do ulubionych

bola mnie oczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:02
Mam bol oczu nad galkami ocznymi a dokladnie ten bol zlokalizowany jest za
oczami.Co to moze byc?Budze sie i od rana bola oczy?Ide do okulisty w
poniedzialek ale mam nadzieje ze ktos mi wczesniej poradzi
Obserwuj wątek
    • Gość: malgosia_100 Re: bola mnie oczy IP: *.udn.pl 25.02.05, 15:53
      trzeba zmierzyć ciśnienie w oku
    • Gość: Teresa Re: bola mnie oczy IP: *.net-serwis.pl 25.02.05, 18:35
      moze to byc sygnal od watroby z pecherzykiem zolciowym
      • Gość: kamila Re: bola mnie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:40
        Czy jest tez taka mozliwosc ze w taki sposob bola mnie oczy od monitora?
        • Gość: Teresa Re: bola mnie oczy IP: *.net-serwis.pl 25.02.05, 19:54
          tego nie wiem, o to zapytaj okuliste
          • Gość: kamila Re: bola mnie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:59
            Zapytam napewno-a Ciebie bolaly tak oczy i stwierdzono ze to od watroby?Napisz
            cos wiecej na ten temat
            • Gość: Teresa Re: bola mnie oczy IP: *.net-serwis.pl 25.02.05, 20:24
              Bol oczu taki, ze te galki jakos przeszkadzaja i ma sie uczucie wypychania,
              rozsadzania mialam kilka razy. Poniewaz musze na moj wzrok uwazac i tak,
              kontrolowalam oczy natychmiast u lekarza, ale niczego sie nie dopatrzyl,
              cisnienie w galkach tez bylo w normie. Od okulistow juz od dawna nie oczekuje
              niczego poza diagnostyka i ratowaniem w sytuacjach naglych.
              Ale interesuje sie medycyna chinska, ktora zawsze przy problemach ocznych bedzie
              leczyla/wzmacniala watrobe. Oko wg tej medycyny zalezy od stanu watroby, ale
              takze i krag nerek ma na nie wplyw. Nie musi to oznaczac fizycznej choroby
              ktoregos z tych organow (moze nie byc /jeszcze/ zadnych dolegliwosci i wyniki
              badan moga byc w normie), a jednak jakas przyczyna na poziomie energetycznym
              typu niedostatek energii, zaburzenia w jej dystrybucji - musi byc. Chinczycy
              potrafia to uchwycic na tyle wczesnie, zeby zadzialac- ziolami, akupunktura,
              dieta - i do rozwoju choroby nie dopuscic.
              • Gość: kamila Re: bola mnie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:29
                Mialam robione badanie -USG watroby i jest ok.Mam pytanie-czy ten bol juz
                ustapil i czym go wyleczylas?
    • Gość: ewa Re: bola mnie oczy IP: 62.141.240.* 27.02.05, 11:25
      Kamila, napisz prosze po wizycie u okulisty co stwierdził.
      • Gość: Kamila Re: bola mnie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:39
        Oczywiscie ze napisze ale wydaje mi sie ze to wina monitora.Przesiadlam sie do
        nowego monitora i oczy mniej dokuczaja.Mimo to i tak wybieram sie do okulisty
        bo wzrok nalezy sprawdzic raz na kilka lat-napewno nie zaszkodzi
    • Gość: monika Re: bola mnie oczy IP: 62.141.240.* 01.03.05, 08:12
      Czy jestes już po wizycie u okulisty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka