Gość: max IP: *.b.dial.de.ignite.net 07.03.05, 14:49 storytel.republika.pl/kielki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIGI Re: kiełki IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:05 A poco mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: kiełki IP: *.net-serwis.pl 07.03.05, 16:17 dla zdrowia, dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kiełki 08.03.05, 00:48 Gość portalu: ZIGI napisał(a): > A poco mi to. Kiełki, to są małe kły. Jak urosną, to będziesz mógł ssać krew. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIGI Terenia weź ke kiełki i sobie........... IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Terenia weź ke kiełki i sobie........... IP: *.net-serwis.pl 07.03.05, 16:34 dobrze sie czujesz, Zibi? Tobie by sie chyba przydaly wiesz, taki dobrze odzywiony organizm funkcjonuje lepiej, myslenie tez lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właśnie!!! Re: Terenia weź ke kiełki i sobie........... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.05, 01:10 i ja tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: kiełki IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:57 Cześć Tereska! A naco te kiełki są.Jak mówisz ze dobre to kto wie>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: kiełki IP: *.net-serwis.pl 07.03.05, 17:12 Cześc Zigi! Kiełki zawierają całe pokłady witamin, biopierwiatków, białka, enzymów, do tego sa lekkostrawne - warto! no i nie wsadza sie ich sobie, tylko spożywa co to sie stalo, żes zrobił taki zwrot? niedomagasz, biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: kiełki IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:32 eeeeeetam zaraz niedomagam,ciekawski jestem.A nóż spróbuję.Jak te kły się robi hoduje czy jat Tereska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: kiełki IP: *.net-serwis.pl 07.03.05, 19:17 niektore mozna kupic, mozna tez wyhodowac samemu- trzeba kupic ekologiczne ziarno i podkielkowac np.tak jak w podanym przez maxa linku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: kiełki IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:25 DZiękuję tereska. Odpowiedz Link Zgłoś