Dodaj do ulubionych

pit ;))) ten byl dobry

11.10.05, 13:56

ten dowcip ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Re: pit ;))) ten byl dobry IP: 150.254.85.* 11.10.05, 14:03
      braid napisał:

>
      > ten dowcip ;)) Mysle ze lepszy niz szlyzjerskiego goscia.

Pozdr Braid.
      • braid Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:06
        po tym co tu prezentowali to kilof szybciej rozsmieszy
        • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:11
          a jednak ta partyzantka w gienach, no nie?
          • braid Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:12

???? Przychodzisz tu smrodzic???
            • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:17
              Braid, ja nie przychodze ja jestem!
              • braid Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:20

Snake ??? Snake Plissken???
                to naprawde TY???? caly i zdrowy???
                • Gość: Pit Re: pit ;))) ten byl dobry IP: 150.254.85.* 11.10.05, 14:52
                  braid napisał:

>
                  > Snake ??? Snake Plissken???
                  > to naprawde TY???? caly i zdrowy???

Chyba zdrowy ale bylo mu pewnikiem nudno na ballestowym forum "Gleiwitz". Albo
                  przyszedl sie przewietrzyc z oparow dojczszlyzjerskiego szowinizmu.
                  • aqua Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:56
                    Cze, no bo jak długo można biesiadować. Po biesiadzie trzeba zawalczyć:)

pozdro.
                    • braid Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 14:59

zwykly prowokator ..ot co..

odnioslem wrazenie ze ta "biesiada" troche dopingiem pachnie ;)))
                      to i niektorzy nie wytrzymuja coby nom muskli nie pokozac ;)))
                      • aqua Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:02
                        Ramon szuka swojego miejsca, on się nie nadaje na biesiadowanie w tamtym stylu.
                        a może się mylę:D
                        • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:06
                          Aqua, mylisz sie.
                          • aqua Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:09
                            Często mylę się co do twojej osoby, ale rzeczą ludzką jest się mylić, jeśli te
                            pomyłki nikomu nie szkodzą:)
                            • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:10
                              mousz recht na 100%
                      • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:04
                        Braid i znowu sie mylisz, ja niemam zadnego powodu by z toba wojne prowadzic -
                        bo po co?
                        Mowiac szczerze nie rozumie waszej reakcji, czy jestescie tego zdania, ze
                        jezeli sie jest na innym forum, nie mozna jusz na tym tutaj bradz udzialu w
                        dyskusii?
                        • braid Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:06

nie Ramon ...ja bym sie nawet cieszyl jak bys zostal...

szkoda tylko ze i slownictwo Ci zostalo.
                          Po co przypychanki??? po co??
                          • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:08
                            moze z przyzwyczajenia?
                            Jusz przedwczoraj powiedzialem, ze nie dam sie tak szypko z placu wygnac.
                            • braid Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:14

??? Ramon dlaczego udajesz ...no nie powiem kogo ( tylko se pomysle ;)))
                              Kto Cie wyganial???
                              mamy moderatorow ...pare osob zadarlo kiece i poszli dobrowolnie
                              Wiec takie podteksty mozesz sobie zostawic na "biesiadowanie"
                              tu kazdy wie i widzi ze kto chce ten pisze kto chce niepisze.
                              Wiec po co ten caly patos z wypedzaniem???

A tak wogole ... to mi takie rozmowy juz uszami wychodza ..
                              zamiast splodzic cos milego cos do poczytania tylko takie
                              pierdoly o partyzantach podchody domysly ...
                              Post z kawalem bolo trzeba bylo zostawic ..kazy by widzial ze to nie polacy
                              chodza na biesiade srac tylko "biesiadnicy" nam sraja
                              • Gość: Ramon Re: pit ;))) ten byl dobry IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 15:39
                                Braid, wydaje mi sie ze niemamy co ze soba Narazie rozmawiac, bo poprzez ten
                                caly teatr podczas ostatnich tygodni tyle tej porcelany tutaj potluczono, ze
                                jakos normalno rozmowa wydaje mi sie niemozliwa.

A co innego jest fakt odejscia z tego forum tylu ludzi, i tu Ty znowu udajesz
                                niewiem kogo;-))).
                                Bo ile razy mozna dac sie wyzucic? Jestesmy (tak conajmniej mi sie wydaje)
                                jakos takos doroslymi ludzmi i zaden z nas nie bedzie akceptowal jakiegos
                                Opiekuna.

A wogule to mi tesz takie rozmowy uszami wychodza.
                                Tschüß
                                • myha1 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 18:45
                                  Gość portalu: Ramon napisał(a):

> Jestesmy (tak conajmniej mi sie wydaje)
                                  > jakos takos doroslymi ludzmi i zaden z nas nie bedzie akceptowal jakiegos
                                  > Opiekuna.
                                  >
                                  >
                                  witaj Ramon,
                                  jakiegoś , czy tylko tych konkretnych ? :)
                  • ramon6 Re: pit ;))) ten byl dobry 11.10.05, 15:00
                    nie Pit, brakowalo mi poprostu waszego smiesznego nacionalismu;-)))
                    a przedewszyskim w jego wielkopolskich barwach.
                    • Gość: Pit Re: pit ;))) ten byl dobry IP: 150.254.85.* 11.10.05, 17:16
                      ramon6 napisał:

> nie Pit, brakowalo mi poprostu waszego smiesznego nacionalismu;-)))
                      > a przedewszyskim w jego wielkopolskich barwach.

Akurat tam go nimo. Giertych i spolka z.o.o przegrala w wielkopolsce z kretesm.
                      Tylko Ramonie nie mysl gdy ktos piszac z De, rzuca g..nami to ja powiem ze to
                      snieg pada. I jesli taka reakcje nazywasz smiesznym nacjionalismusem mi to nie
                      przeszkadza.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka