Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:39 Witam.Zamierzam kupic lampe SOLUX ale wczesniej chce uzyskac jakies opinie na jej temat.Jezel ktos uzywal-ja mam problem z zatokami-i pomogla,to prosze zeby napisal.Bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Lampa-Solux IP: *.internet.radom.pl 11.03.05, 10:46 Używałam na zatoki.Owszem, pomagało. Trzeba skonsultować to wcześniej z lekarzem laryngologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Lampa-Solux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:17 Amoze ktos jeszcze uzywal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Lampa-Solux IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 12:09 Naświetlałem kolano (od czasu do czasu mam bóle). Żadnych efektów nie zauważyłem. Lepsze efekty dawała lampa (żarówka) na podczerwień. Przynajmniej było przyjemnie ciepło. Lampa produkcji Zeptera jest dosyć droga. Ja używałem Zeptera. W sklepach są również znacznie tańsze. Jakie są między nimi różnice nie orientuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekonwencjonalny Re: Lampa-Solux IP: *.fangor.local / 81.21.202.* 11.03.05, 12:29 Na zatoki pomaga świecowanie uszu, zabieg w granicach 25 zł ale pomaga w 90%. Ale jak naprawdę chcesz to nagrzewać proponuję zabieg moxą, jest na kilka zabiegów i to w domowych warunkach, koszt koło 15zł.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Lampa-Solux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:37 Na czym polega ten zabieg?Czy to swiecowanie uszu wykonuje laryngolog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Przepraszam chyba pomyłka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 12:31 Przepraszam pomyliłem się. Ja używałem Bioptron - dającą żółte spolaryzowane światło a nie SOLUX Odpowiedz Link Zgłoś