Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:05 Od czasu do czasu budze sie w nocy cala mokra i nie wiem co jest tego przyczyna.Regularnie robie badania i jest ok.Czy ktos tez tak ma?Moze jest tego jakis powod? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Pocenie sie noca IP: *.sggw.waw.pl 16.03.05, 13:25 Ja tak miałam w ubiegłym roku przez około 2 m-ce. Zrobiłam różne badania, jako że miałam też inne dziwne objawy. Wszystko w normie, diagnoza - nerwica, co specjalnie mnie nie zdziwiło, ale nie wiedziałam, że aż tak może oddziaływać na nasz organizm. Pocenie się nocne ustapiło po Pramolanie (łagodny lek uspokajający), teraz zdarza mi się sporadycznie przed jakimś ważnym wydarzeniem, w okresach wzmożonego napięcia nerwowego. Jeśli wyniki badań na nic nie wskazują i ogólnie nie czujesz się źle, to może warto odwiedzić psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pocenie sie noca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:32 Ja juz dawno tego nie mialam-to pocenie jest raz na jakis czas albo kilka nocy z rzedu i spokoj.Dzisejsza noc to byl koszmar-musialam zmienic posciel i koszulke do spania-to jest okropne.Moze to i nerwowe ale pojde zrobic badania bo jeszcze cos sie przyplacze.Dzieki za odpowiedz.Ciekawa jestem tylko czy tarczyca moze dawac takie objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Pocenie sie noca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:42 Czy ten lek może uzależnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Pocenie sie noca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:56 A ile masz lat,bo okres przedmenopauzalny tez ty się objawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pocenie sie noca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:21 32-to chyba nie menopauza????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Pocenie sie noca IP: *.sggw.waw.pl 16.03.05, 17:02 Pramolan nie uzależnia. Nie jest to lek psychotropowy, tylko łagodny lek o działaniu uspokajającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pocenie sie noca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:25 Czy ten lek stosujesz caly czas czy tylko doraznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Pocenie sie noca IP: *.sggw.waw.pl 16.03.05, 17:46 Brałam tylko przez miesiąc, wtedy, kiedy tak się pociłam. Potem wszystko się uspokoiło, inne objawy też. Teraz chodzę do psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pocenie sie noca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:33 Mam jeszcze jedno pytanie-czy pocenie sie w nocy moze byc wynikiem zle pracujacej tarczycy?Chodzi mi dokladnie o niedoczynnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.c Re: Pocenie sie noca 19.03.05, 16:48 Pocenie sie w nocy moze być objawem: 1. niedoboru magnezu 2. złej pracy tarczycy 3.zmian hormonalnych 4.choroby płuc [gruźlica] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś