Gość: m IP: *.alpat.net 18.03.05, 13:22 Drogie panie jesli mozecie to piszcie jakich tabletek uzywacie- chcialabym wybrac jakies nowe dla siebie. PS> czy to prawda ze biorac talb. antykoncepcyjne nie mozna korzystac z solarium?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Tabletki antykoncepcyjne 18.03.05, 13:23 to lekarz powinien dobrać odpowiednie dla Ciebie tabletki! Po tabletkach skóra jest o wiele bardzioej fotowrażliwa, tak więc nalezy uważać na soloarium oraz słońce - mogą pojawiać się plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.alpat.net 18.03.05, 13:26 No wlasnie o te plamy sie martwie, ja juz biore Microgynon21, ale chcialabym zmienic na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Tabletki antykoncepcyjne 18.03.05, 13:33 Brałam Triquilar przez ok. 8-10 lat (z mniejszymi przerwami, nie zaleconymi przez lekarza lecz wynikającymi z braku tabletek - pobyty za granicą). Teraz, po 4 miesięcznej przerwie, wracam do tych tabletek, zobaczymy z jakim skutkiem. Poprzednio w ostatnich miesiącach stosowania pojawialy się w środku cyklu małe plamienia, zdarzało się, że przed meisiączką byłam lekko "napuchnięta", czy raczej powinnam napisać miałam lekko wzdęty brzuch. Wiecej skutków ubocznych nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: 62.141.240.* 19.03.05, 14:51 Też biore microgynyon już dość długo, polalam sie latem na słońcu i w solarium, nie mialam zadnych plam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.alpat.net 19.03.05, 15:19 dziekuje bardzo za odp. to juz cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.alpat.net 19.03.05, 15:20 Nie wiedzialam ze status spoleczny powinien ograniczac mnie co do wypowiedzi na forum- przypominam ze tez jestem czlowiekiem i tez mam problemy: to na wypadek jak byscie nie wzieli tego po uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intro Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:31 niech dziewczyny też piszą jaki rozmiar butów noszą, to sobie kupisz te, których używa się najczęściej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m [...] IP: *.alpat.net 18.03.05, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intro Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:37 a czy ta odpowiedz odbiega od tematu? wszak mialo byc o indywidualnej sprawie w odniesieniu do wiekszej czesci zadowolonych, uszanowanie dla Szanownej Oswieconej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Tabletki antykoncepcyjne 18.03.05, 13:41 Bo prawie codziennie znajduje się jakaś inteligentna inaczej, która jest przekonana, że będzie dla niej dobre to samo, co dla 87% gospodyń domowych z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.acn.waw.pl 18.03.05, 13:42 Tylko ginekolog moze zminic proszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.alpat.net 18.03.05, 13:45 dobra nie było tematu ani pytania- popytam wśród normalnych -------- Serio?? Tylko lekarz???? Ale dlaczego??? A nie może śluzarz????? NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanesa Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:12 czy ktos bral tabletki antkoncepcyjne regulon bo ja bralam i odstawilam bo po nich puchlam i nogi mi bardzo puchly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intro Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:49 >chcialabym wybrac jakies nowe dla siebie. < a to nie o butach było? ale moja droga zmien te pigulki bo nerwy szwankuja... najmniej szkodliwe sa tik taki :) [to zart jest, na wszelki wypadek pisze bo rozni sa ludzie, niektorzy nie znaja sie na zartach] usmiechnij sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.alpat.net 18.03.05, 13:55 wy zawsze jestescie madrzy tylko nie wtedy kiedy potrzeba. No wlasnie dlatego ze szwankuja i nie tylko nerwy to musze zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Tabletki antykoncepcyjne 18.03.05, 15:37 Jakie pytanie, taka odpowiedź. Jakbyś cokolwiek napisała o tym, dlaczego obecne Ci nie pasują i jakim jesteś typem hormonalnym, to może dałoby się coś wykombinować. Poza tym mamusia powinna była Cię nauczyć, że bycie uprzejmym zwiększa prawdopodobieństwo uzyskania tego, o co się prosi. Idź do lekarza, zapłać i zapytaj, jak zapłacisz odpowiednio dużo, to może Ci pozwoli jeszcze na siebie nabluzgać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.alpat.net 18.03.05, 18:59 Nie musze placic- tatuś pracuje w służbie zdrowia- mam wszystko darmo i natychmist:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intro Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:57 aaaaaaaa to stad taki blyskotliwy umysl :) teraz rodziny pracownikow sluzby zdrowia pytaja na naszym forum o rade hoho prestizowo sie zrobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m chłopki... ze wsi IP: *.alpat.net 07.04.05, 15:12 a zaciekawilo mnie jak to sie chlopstwo wyksztalcilo, ale sie nie wyksztalcilo, jak dotad- chamstwo sie poszerzylo, ale wiedzy nic nie przybylo Odpowiedz Link Zgłoś