Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:22 W jaki sposob mozna zwezic pory skory twarzy. Dodam ze mam skore wydzielajaca dosc spore ilosci tzw loju. Czy ktos zna jakies dobre kosmetyki lub dmomowe metody prosze o porade ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: jak zwezic pory ? 24.03.05, 08:13 temat rzeka poszukaj publikacji o pielęgnacji cery tłustej, odwiedź kosmetyczkę (i forum uroda, tam mnóstwo wątków na ten temat) Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: jak zwezic pory ? 24.03.05, 17:12 Dobrym domowym sposobem na zwezenie porow jest maseczka z ubitej na sztywno piany z bialka. Naklada sie to na twarz i czeka az wyschnie. Potem zmywa sie ta skorupke ciepla woda. Pomocne jest wykonywanie peelingow. Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: Idź do krawca. 24.03.05, 18:56 Mycie twarzy płatkami owsianym rozpulchnionymi wcześniej gorącą wodą. Maseczka z drożdży rozmąconych w mleku lub wodzie (zapomniałam). Arni Odpowiedz Link Zgłoś
shando Re: jak zwezic pory ? 24.03.05, 18:56 Wlasnie przeczytalam ze po tej maseczce z piany z ubitych bialek wyskakuja syfy wiec ja bym niw ryzykowala, ale moze to zalezy od cery? Sama niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: jak zwezic pory ? 24.03.05, 23:25 mi zadne pryszcze po takiej maseczce nigdy nie wyskakuja. Najlepiej samemu sprawdzic i sie przekonac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgonka Re: jak zwezic pory ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 23:58 Maseczka firmy GARNIER: "Czysta skóra" Maseczka rozgrzewająca z wyciągiem z ogórka Na opakowaniu jest napisane, że dogłębnie oczyszcza pory na 7 dni, ale to oczywiście przesada :-) W każdym razie skutecznie je zamyka. Nawet, jesli nie spełnia obietnic do końca, to mimo wszystko jest dobra. Poza tym jest wygodna i miła w stosowaniu (trzyma sie ją 3 min). Odpowiedz Link Zgłoś