Gość: samantaa IP: 212.244.54.* 25.03.05, 13:49 czy mozliwe jest chudniecie po antybiotykach? + dziwne bóle brzucha i biegunka? i osłabienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: antybiotyki IP: *.tomaszow.mm.pl 25.03.05, 14:02 Bole brzucha i biegunka moga byc po wiekszosci lekow. Antybiotyki bierze sie czasie choroby a to moze ona cie oslabila? Co do chudniecia to nie mam pojecia co to ma do antybiotykow. Poczekaj tydzien czy 10 dni i jak sie nic nie zmieni to zglos sie do internisty. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: antybiotyki IP: *.3vnet.pl 25.03.05, 16:13 Jak masz biegunke i bole brzucha musisz przerwac antybiotyk i isc do lekarza bo sie odwodnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: antybiotyki IP: *.flatrate.dk 25.03.05, 17:24 Antybiotyk zabija takze bakterie w przewodzie pokarmowym. Jesli juz zakonczylas kuracje antybiotykowa to idz do apteki i kup bakterie kwasu mlekowego ( enterol, trillac). Jesli jeszcze bierzesz antybiotyk to przejdz sie do lekarza, moze zle tolerujesz ten antybiotyk. Mnie lekarz polecal brac bakterie kwasu mlekowego 3 godziny po wzieciu antybiotyku, w czasie kuracji antybiotykowej. Pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantaa Re: antybiotyki IP: 212.244.54.* 25.03.05, 18:13 ja lecz zęby na zapalnie miazgi i ogólnie jestem rzobita i zmeczona, a dentystce mówiłam, ale ona mówiła ze nie jest to reakcja alergiczna, zresztą tak wynika chocby z opisu na opakowaniu. kurcze, serio chyba pójde do lekraza Odpowiedz Link Zgłoś