Gość: Ola IP: 62.233.200.* 23.06.02, 16:15 Hej! Czy ktoś wie coś więcej na temat tego leku? A moze ma porównanie z Lorafenem? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Tranxene 10 IP: *.intech.pl 23.06.02, 17:20 Zobacz sobie na: www.leki.med.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Tranxene 10 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 18:31 Gość portalu: Ola napisał(a): > Hej! Czy ktoś wie coś więcej na temat tego leku? A moze ma porównanie z > Lorafenem? Pozdrawiam. >>Hej,Hej! Zastosowanie to chyba już przeczytałaś, lecz nie piszesz w jakim przypadku został Ci przypisany.Porównania z Lorafenem nie mam ale z Cloranxen. Przy ogólnych drgawkach,niepokoju jak również w czasie abstencj uważam,że ten ostatni jest lepszy.Bynajmniej tak nie "uwala"jak Tranxena. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
kristoph13 Re: Tranxene 10 25.07.02, 08:26 Uwala czy nie uwala to benzodiazepina, także nie polecam. Znam ludzi którzy bardzo żałują kuracji tymi lekami (tzn. np. ==> ja) bo nie moga ich przestać zażywać a jak sie już jakoś się uda to dopiero koszmar. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esper Re: Tranxene 10 IP: *.pp.rzeszow.pl 25.07.02, 14:55 tu jest trochę więcej: lekarze.w.interia.pl/anksjolityki.htm pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Tranxene 10 IP: *.retsat1.com.pl 15.08.02, 22:01 W żargonie mówi sie na ten lek "siekiera"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Tranxene 10 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.08.02, 00:06 probowałam "5" - nie działa, nie wezmę więcej moi koledzy i koleżnki wykonujący podobno b.stresową pracę łykają to regularnie, zaczynają dzień od tego i chyba na dobranoc też, ale tego już nie widzę bardzo popularna!!! Odpowiedz Link Zgłoś