Gość: gosia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 14:52 Nasze dziacko ma grupę A, podczs gdy ja i mąz mamy grupę 0 . JAK to możliwe? Chyba jej nie podmienili w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: grupa krwi IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:53 Albo nie jest twojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: grupa krwi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 15:11 Zobacz tutaj www.zdrowie.med.pl/krew/grupy.php A odpowiedziami różnych matołków nie przejmuj się. Oni zaglądaja na każde forum i piszą tylko po to aby zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: grupa krwi IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.05, 15:21 No ale szczerze mówiąc według tej tabeli wychodzi,że dziecko może miec tylko grupę O,Rh wychodzi różne w zależnosci od tego jakie mają rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: grupa krwi 13.04.05, 15:24 Gość portalu: gosia napisał(a): > Nasze dziacko ma grupę A, podczs gdy ja i mąz mamy grupę 0. JAK to możliwe? > Chyba jej nie podmienili w szpitalu? Jak to możliwe ? To jest niemożliwe. Dziecko rodziców z grupą 0 ma grupę 0. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka Re: grupa krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:26 Wedle moich skromnych wiadomości, jeżeli oboje biologiczni rodzice mają grupę krwi "0" to każde z ich potomstwa będzie miało także grupę krwi "O". Innej uczciwej możliwości, nie znam. W twoim wypadku też miałabym wątpliwości. Jeżeli jest tak jak twierdzisz to możesz zrobić testy genetyczne żeby mieć całkowitą pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: grupa krwi 13.04.05, 15:39 Gość portalu: barka napisał(a): > Jeżeli jest tak jak twierdzisz to możesz zrobić testy genetyczne żeby mieć > całkowitą pewność. W sumie to sa tylko trzy możliwości. Albo domniemany ojciec nie jest ojcem, albo rodzice nie są rodzicami, albo któreś badanie grupy krwi było źle zrobione. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: grupa krwi IP: *.crowley.pl 13.04.05, 22:54 TO NIEMOŻLIWE !!! (miałam to wczoraj na biologii -->przerabiamy genetykę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiołek Re: grupa krwi IP: *.echostar.pl 14.04.05, 09:33 Mi za pierwszym razem wyszło że jestem O-, i tak całą ciążę chodziłam, a 2 dni przed porodem wyszło że jestem +, ale grupa była ta sama... Razdzę po prostu powtórzyć badania :) Odpowiedz Link Zgłoś