Gość: dorcia IP: *.net2.netaccess.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorcia Re: zmęczone stopy? IP: *.net2.netaccess.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:03 znacie sposoby na przyniesienie ulgi zmęczonym stopom(szczególnie tzw podeszwy mnie pieką strasznie)nie mogę chodzić, na podeszwach mam białe kropeczki, .Zaznaczam ze chodzę w skórzanych butach tylko, o co może chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halszka Re: zmęczone stopy? IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 15.04.05, 23:38 Rozwijajcie ten wątek, bo ja też jestem zainteresowana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: zmęczone stopy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:19 naprawdę nikt nie zna sposobu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: zmęczone stopy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 14:38 Twoje stopy, to Ty. W tym sensie, że kazdy fragment Twojej stopy (obu) to odzwiercedlenie jakiejś konkretnej części organizmu. Albo idż się przebadaj, by sie dowiedzieć , której. Albo idż do refleksologa, albo poszukaj w wyszukiwarce "mapy stóp", gdzie rozpoznasz o co chodzi. Rozumiem, że te białe plamy to nie typu krostki (wtedy to sprawa dermatologa po prostu, i kwita) tylko "niedobarwienia" skóry. Jeśli cos Ci dolega, cokolwiek by to było (wyłączywszy oczywiście spr. dermatologiczne, czyli skórne), na pewno juz teraz, dorażnie pomoże Ci masaż. Masaż BOLĄCYCH CZĘŚCI STÓP. Trzeba masować właśnie to, co boli. Refleksolog wszystko Ci powie. Maszkilka dróg poznania prawdy. Gdy inni sie zgłoszą, pewnie dodadza coś więcej. Tez mam wiecej pmmysłów, nie wiem jednak, który kierunek bardziej Ci odpowiada. Dlatego następny ruch należy do Ciebie. Acha, jeszcze jedna rada: nie zamartwiaj się z góry. Z góry trzeba planować i cieszć się. (bo co sie nacieszysz, to Twoje). Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś