Gość: KATI IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 06.05.05, 13:50 CZUJĘ JAKBY MI SIĘ PRZEWRACAŁO. O CO CHODZI czy ktoś ma podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: SERDUSZKO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 14:03 zaburzenia rytmu. powodów jest dużo- nerwica -, choroby tarczycy, brak magnezu, potasu. powinnaś zrobić echo serca i ekg. ja tak mam - powód nieznany, wszystkie badania zrobione i nie wiadomo dlaczego. czasem mam spokój tygodniami, a potem po kilkanaście razy w ciągu dnia. no i żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: SERDUSZKO 06.05.05, 14:06 A robilas echo serca wlasnie wtedy, kiedy serce Ci skacze? Bo moja lekarka to wlasnie zasugerowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choclik Re: SERDUSZKO IP: *.lublin.mm.pl 06.05.05, 14:25 Najprościej skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu do specjalisty kardiologa. A z badań ja osobiście w podobnej sytuacji przeszłam badanie elektrolitów (może by niedobór magnezu i potasu) echo serca, Holter(calodobowy EKG), ewentualnie rtg klatki p[iersiowej. A w razie utrzymywania się niepokojacych dolegliwości pogotowie, a nawet szpital. Odpowiedz Link Zgłoś