Dodaj do ulubionych

A co mi tam

07.01.13, 04:45
Dzisiaj w nocy zawiozłem żonę do psychiatryka, nie wiem co się stało jej, obudziła mnie jak chciała wyjść z psem w nocy, jakoś dziwnie, zaczeło mnie to zastanawiać, poszedłem na balkon i patrzę a ona obok psa na klęczkach trawę je.Zbiegłem na dół i chcę ją wziaść do domu a ona krzyczy że mam ją zostawić bo za mało zjadła i meleka nie będzie, o qwa, sąsiedzi pobudzeni, jeden z sąsiadów pomógł mi ją do samochodu wsadzić, musiałem pasem ją przywiązać.
W szpitalu już sobie rady dać nie mogłem,pielęgniarze musieli ją w pasy zapiąć.
Masakra co się dzieje? co ja mam teraz robić?
Obserwuj wątek
    • madau Re: A co mi tam 07.01.13, 10:46
      O rany Uwierzu serio piszesz?
      Nie mam pojecia co robic. Twoja zona sie nigdy tak nie zachowywala? To pierwszy raz? Niedobrze. Idz deo niej, wypytaj lekarzy jak to widza i dlaczego tak sie stalo. Wspolczuje Ci z calego serca
      • uwierz_w_to Re: A co mi tam 07.01.13, 12:31
        nie no co ty nie wkręcaj się.
        • madau Re: A co mi tam 07.01.13, 12:34
          Ale ja sie naprawde przestraszylam. Ladny zartownis z Ciebie, musze to przyznac. Wstalam rano, jeszcze zaspana przeczytalam to i bylam swiecie przekonana ze to prawda. Cos nie tak z moim poczuciem humoru czy czort wie co? ;)))
          • uwierz_w_to Re: A co mi tam 07.01.13, 12:41
            Głupi żart ale znajomego za osiedla ostro wkręciłem że tak było, jeszcze teraz go odwoziłem i oczywiście samą gorzelnią od niego jechało,rączki się trzęsły, śmierdził niemiłośernie, powiedziałem mu w wielkiej tajemnicy, ale ta wielka tajemnica rozniesie się z lotem błyskawicy:D ciekawe co z tego wyjdzie ale niezły ubaw, mam to gdzieś:)
            • uwierz_w_to Re: A co mi tam 07.01.13, 12:43
              To były komandos z rozpoznania niebieskich beretów,komunista jakich mało, jeszcze teraz mi fandzolił że za komuny było lepiej:D
              • madau Re: A co mi tam 07.01.13, 12:50
                No to znajomy musial sie przestraszyc jak cholera. Umiesz wkrecac ludzi Uwierzu :)
                • uwierz_w_to Re: A co mi tam 07.01.13, 13:00
                  madau napisała:

> No to znajomy musial sie przestraszyc jak cholera. Umiesz wkrecac ludzi Uwierzu
                  > :)

To będzie teraz temat numer 1 dla niego:) on lubi takie sensacyjki, taki trochę z niego mały szyderca, za swoje wypije sam a za moje to by chlał jak ostanio i rzygał.
                  • madau Re: A co mi tam 07.01.13, 13:02
                    no, sensacja Ci sie udala Uwierzu, nie ma dwoch zdan :)))
                  • uwierz_w_to Re: A co mi tam 07.01.13, 13:02
                    Jemu to pasuje jak komuś noga się potyka on wtedy czuje się lepszy i podbudowany.
                    No bo jak jak zostanie ostatnim kloszaredem na osiedlu to kto niby ma go wtedy budować?
                    Może Leydis Vino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka