malawariatka1 21.05.05, 11:11 zaczełam się strasznie pocić. Antyprespiranty nie pomagają, zabijaja tylko brzydki zapach:( Co dalej robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limes_inferior Re: pot:( 21.05.05, 12:54 prawie w kazdej aptece mozna kupic srodki firmy SVR Laboratuars ( chyba tak to sie pisze ) jest mydelko, jest krem, dezodorant w kulce i w kremie itp pomagaja ale ja osobiscie aktualnie probuje nowego specyfiku nazywa sie to cudo ETIAXIL kosztuje majatek bo cos ok. 40 zl , sa dwie wersje do stop i pod pachy ( ja uzywam pod pachy ) i super. Niestety opakowanie jest miniaturkowe !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: pot:( 21.05.05, 13:07 no troszkę kasy to jest... mi kobieta poradziła picie jakiś herbatek uspokajających, nie wiem czy ona mnie dobrze zrozumiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisza21 Re: pot:( 21.05.05, 16:07 Jeśli pocisz się więcej dopiero od pewnego czasu, to warto sprawdzić tarczycę, bo intensywne pocenie się jest objawem nadczynności, z którą się borykam od pewnego czasu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balbiga Re: Antidral /nt 21.05.05, 19:26 mnie antidral pomagał przez jakieś 2 tyg. potem przestał; a kosztuje ok. 13-14 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Antidral /nt 25.05.05, 09:06 A u mnie bylo dziwnie, bo strasznie pocilem sie pod pachami, smarowalem sie tez przez jakies 2 tygodnie i od tego czasu juz sie tak nie poce :) Nie wiem czym to wytlumaczyc. Pory mi wypalil??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jollcia86 Re: Antidral /nt 25.05.05, 11:48 również mam problemy z nadmiernym poceniem sie.. i równiez uzywam ANTIDRALU.. troszeczke podraznia skóre mimo ze uzywam go mniejwiecej raz w tygodniu... no ale pomaga... jednak gdy nie uzywam go przez dłuzszy czas tzn ponad tydzien.. pocenie sie powraca... z ETIAXILEM jest podobnie czy jest lepszy? bo tez wybierałam miedzy nimi dwoma.. postawiłam na tańszy ;) bo wogóle nie wierzyłam ze zadziała cos takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
anik223 Re: Antidral /nt 25.05.05, 14:31 mi antidral dolownie wypalał skóre,tak bolało ze płakac mi sie chcialo.potem mi jeszcze jakas wysypka wyskoczyla.zasnąc nie umialam bo tak piekło i swędziało. (a przez pierwsze 2 tyg bylo cacy!)ale pewnie wszystko zalezy od skory. teraz mam etiaxil dla skory wrazliwej.tez zadne cudo.uwazac rowniez trzeba,nie nakladac za duzo i zawsze poczekac z rekami w gorze az wyschnie.no i z goleniem sie uwazac.zreszta,wszystko jest na ulotce. mimo wszystko polecam raczej extiaxil.jest wydajny. ja jeszcze bede sie musiala zaopatrzyc w cos do rąk,bo doslownie ostatnio mi telefon wypłynął z ręki:((( ale kapa!:( Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Antidral /nt 25.05.05, 15:01 anik223 napisała: > mi antidral dolownie wypalał skóre,tak bolało ze płakac mi sie chcialo. Znam ten bol, mam to pod pachami, jest to faktycznie paskudne pieczenie. I jeszcze trzeba uwazac na ciuchy, bo potrafi zniszczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys993 Re: Antidral /nt 26.05.05, 19:13 czyli zbierajac do kupy to ktory jest lepszy i tanszy? bo tez mam z tym problem (pod pachami). i czy takie cos kupuje sie na recepte? Odpowiedz Link Zgłoś