21.05.05, 11:11
zaczełam się strasznie pocić. Antyprespiranty nie pomagają, zabijaja tylko
brzydki zapach:( Co dalej robić?
Obserwuj wątek
    • limes_inferior Re: pot:( 21.05.05, 12:54
      prawie w kazdej aptece mozna kupic srodki firmy SVR Laboratuars ( chyba tak to
      sie pisze ) jest mydelko, jest krem, dezodorant w kulce i w kremie itp pomagaja
      ale ja osobiscie aktualnie probuje nowego specyfiku nazywa sie to cudo ETIAXIL
      kosztuje majatek bo cos ok. 40 zl , sa dwie wersje do stop i pod pachy ( ja
      uzywam pod pachy ) i super. Niestety opakowanie jest miniaturkowe !!!!
      • malawariatka1 Re: pot:( 21.05.05, 13:07
        no troszkę kasy to jest... mi kobieta poradziła picie jakiś herbatek
        uspokajających, nie wiem czy ona mnie dobrze zrozumiała:)
    • aisza21 Re: pot:( 21.05.05, 16:07
      Jeśli pocisz się więcej dopiero od pewnego czasu, to warto sprawdzić tarczycę,
      bo intensywne pocenie się jest objawem nadczynności, z którą się borykam od
      pewnego czasu.Pozdrawiam
    • gregor_1976 Antidral /nt 21.05.05, 16:14
      • malawariatka1 Re: Antidral /nt 21.05.05, 17:45
        a ile preparat ten kosztuje?
        • balbiga Re: Antidral /nt 21.05.05, 19:26
          mnie antidral pomagał przez jakieś 2 tyg. potem przestał; a kosztuje ok. 13-14
          zeta.
          • gregor_1976 Re: Antidral /nt 25.05.05, 09:06
            A u mnie bylo dziwnie, bo strasznie pocilem sie pod pachami, smarowalem sie tez
            przez jakies 2 tygodnie i od tego czasu juz sie tak nie poce :) Nie wiem czym to
            wytlumaczyc. Pory mi wypalil??? :)))))
            • jollcia86 Re: Antidral /nt 25.05.05, 11:48
              również mam problemy z nadmiernym poceniem sie.. i równiez uzywam ANTIDRALU..
              troszeczke podraznia skóre mimo ze uzywam go mniejwiecej raz w tygodniu...
              no ale pomaga... jednak gdy nie uzywam go przez dłuzszy czas tzn ponad
              tydzien.. pocenie sie powraca...

z ETIAXILEM jest podobnie czy jest lepszy? bo tez wybierałam miedzy nimi
              dwoma.. postawiłam na tańszy ;) bo wogóle nie wierzyłam ze zadziała cos
              takiego..
              • anik223 Re: Antidral /nt 25.05.05, 14:31
                mi antidral dolownie wypalał skóre,tak bolało ze płakac mi sie chcialo.potem mi
                jeszcze jakas wysypka wyskoczyla.zasnąc nie umialam bo tak piekło i swędziało.
                (a przez pierwsze 2 tyg bylo cacy!)ale pewnie wszystko zalezy od skory.
                teraz mam etiaxil dla skory wrazliwej.tez zadne cudo.uwazac rowniez trzeba,nie
                nakladac za duzo i zawsze poczekac z rekami w gorze az wyschnie.no i z goleniem
                sie uwazac.zreszta,wszystko jest na ulotce.
                mimo wszystko polecam raczej extiaxil.jest wydajny.
                ja jeszcze bede sie musiala zaopatrzyc w cos do rąk,bo doslownie ostatnio mi
                telefon wypłynął z ręki:((( ale kapa!:(
                • gregor_1976 Re: Antidral /nt 25.05.05, 15:01
                  anik223 napisała:

> mi antidral dolownie wypalał skóre,tak bolało ze płakac mi sie chcialo.

Znam ten bol, mam to pod pachami, jest to faktycznie paskudne pieczenie. I
                  jeszcze trzeba uwazac na ciuchy, bo potrafi zniszczyc.
                  • krzys993 Re: Antidral /nt 26.05.05, 19:13
                    czyli zbierajac do kupy to ktory jest lepszy i tanszy? bo tez mam z tym problem
                    (pod pachami). i czy takie cos kupuje sie na recepte?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka