Dodaj do ulubionych

Sanatorium

23.05.05, 15:45
Dostałam skierowanie do sanatorium w Gołdapi, czy może mi ktoś powiedzieć coś
więcej o tym miejscu. Jadę po raz pierwszy.
Obserwuj wątek
    • ania_05 Re: Sanatorium 23.05.05, 16:15
      mieszkałam takm przez 2 lata. co chcesz wiedzieć?
      • malgosia114 Re: Sanatorium 23.05.05, 16:54
        Jsk jest połozone te sanatorium, czy oferuje dobra opiekę/
        • ania_05 Re: Sanatorium 23.05.05, 21:50
          mieszkałam tam 17 lat temu, ale czasem odwiedzam to miasteczko. wtedy nie było
          tam sanatorium, podejrzewam, że jest ono w dawnym ośrodku wypoczynkowym radia i
          telewizji. jesli tak, to jest on położony kilka km od miasteczka, w lesie. samo
          miasto jest małe, zwiedzisz je w ciagu godziny. małe, typowe mazurskie
          miasteczko. wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą. w Gołdapi jest teraz
          przejście graniczne, ale to pewnie wiesz. okolice są zielone, do jeziora
          niedaleko (jeżeli to jest tam, gdzie myślę) cicho, spokojnie i nudno. sama
          jestem ciekawa gdzie to sanatorium. nie masz jakiegoś adresu? no i dużo komarów
          i nie chcę cie straszyć, ale tam jest zatrzesienie kleszczy. więc idac do lasu,
          ubierz sie odpowiednio. mnie sie udało nie złapać kleszcza, ale mój pies miał
          ich masę. chyba cie nie zachęciłam. ale sama sie musisz przekonać. jak
          napisałam byłam tam sporo czasu temu, dużo sie zmieniło, wiec tam pewnie tez.
          ludzie są mili i ciekawscy.skąd jesteś? no i ciekawa jestem na jakie schorzenia
          jest to sanatorium, jesli to nie tajemnica. tam jest dośc wilgotny klimat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka