alapacz 23.05.05, 22:47 KOchani, ktoś z mojej rodziny gaśnie na raka. Z dnia na dzień coraz słabszy. Czy ktośzna jakiegoś dobrego bioenergoterapeutę, który by go trochę wzmocnił? tojest bardzo pilne. ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulka32 Re: bioenergoterapeuta - POMOCY! 24.05.05, 09:03 Jeśli to faktycznie mogłoby pomoc to kontaktuj sie z Ceglińskim w Tychach.Mam bardzo dobre o nim zdanie,dużo czytałam na jego temat,ma osiagniecia i jest to osoba znana medykom na Sląsku.Współpracuje z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Re: bioenergoterapeuta - POMOCY! 24.05.05, 09:22 WITAM, Szanowna Pani, co w tym temacie mozna jeszcze zrobic dla taty? POlECAM DO BEZPŁATNEJ POMOCY DLA taty pare adresów i pomoc lekarzy (NIEZWKLE STRONY I GRAFIKI NA NICH MAJĄCE WIELKA MOC które wielu pomogły. MANTRY NA KAŻDY PROBLEM www.tendrel.za.pl/mantry.htm Autor strony BEZPŁATNIE przesyła niezwykłe mantry buddyjskie mające moc uzdrowienia JACEK BUDZIŃSKI adres: budzik9@o2.pl WYZWOLENIE PRZEZ WIDZENIE www.tendrel.za.pl/wyzwolenie.htm METODY OCHRONY I HARMONIZOWANIA ENERGII www.tendrel.za.pl/metody.htm WYZWOLENIE PRZEZ ZMYSŁY www.tendrel.za.pl/teksty.htm UZDRAWIAJĄCE RELIKWIA www.sunnataram.org/Buddha_relics www.sinc.sunysb.edu/Clubs/buddhism/monthly/Relics0823.jpg Do pokazywania i kładzenia na głowe dziecka. Polecam też zamówienie bezpłatnych seansów uzdrawiania duchowego i modlitwy www.tendrel.za.pl/zabiegi.htm Polecamy następujące adresy, pod którymi funkcjonują darmowe serwisy uzdrawiania, oferujące uzdrawiające zabiegi na odległość dla osób potrzebujących (prana, reiki, modlitwy): bardzo chętnie za darmo pomagają!!!! www.pranichealing.com (kliknąć z lewej strony na link "free healing list") www.tara.org (kliknąć na "prayer request") Założony w USA przez Swamiego Yoganandę jogiczny zakon Self Realization Fellowship oferuje modlitwy w intencji duchowego rozwoju i zdrowia: www.yogananda-srf.org/aboutsrf/prayer.cgi www.freehealing.org/ - mnóstwo ciekawych linków Hawajskie Healing Circle (Koło Uzdrawiania): Przeczytaj o Healing Circle: www.huna.org/html/hcircle.html --- Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Tadeusz Cegliński 24.05.05, 13:10 Ja wprawdzie nie wierzę w takie "cuda", ale 1 raz byłam u niego, bo mi mama kazała :). Ale wiem, że to nie żaden oszust. Lekarze się o nim wypowiadają bardzo pozytywnie. "Działa" od ponad 20 lat, sa o nim książki i artykuły.Jeszcze do niedawna Cegliński jeździł po Polsce i przyjmował w róznych miastach. Np. w Wawie co drugą srodę na stadionie Gwardii. Wizyta indywidualna 250 zł, grupowa 50 zł. Ale czy teraz, po wybudowaniu Piramidy nadal jeździ po kraju, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarena Re: Tadeusz Cegliński 24.05.05, 13:18 a przepraszam bardzo ten cennik,te 250 zł to za co? za przyłożenie rąk?za gwarancję uzdrowienia? czy za co? pytam poważnie-ktoś za coś płaci-niemało co otrzymuje w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tadeusz Cegliński 24.05.05, 14:13 aamarena napisała: > a przepraszam bardzo > ten cennik,te 250 zł to za co? > za przyłożenie rąk?za gwarancję uzdrowienia? > czy za co? > pytam poważnie-ktoś za coś płaci-niemało > co otrzymuje w zamian? Jak to co ? Nadzieję, że nie wydał pieniędzy na darmo. Im większa kwota, tym silniejsza nadzieja. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarena Re: Tadeusz Cegliński 24.05.05, 14:18 no tak.. a koligacje rodzinne nadziei znamy,znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: bioenergoterapeuta - POMOCY! 24.05.05, 13:29 leksheygyatso napisał: MOZNA TEŻ ZAMÓWIĆ BUDDYJSKĄ MODLITWĘ I OBRZĘD U LAMY POLAKA bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś