eufrazja 07.06.05, 22:12 Szukam pomocy.Czy ktoś z was leczył się może w Klinice Hematologicznej na ul.Ciołkowskiego 2 w Łodzi?Chodzi mi o lekarzy i ich podejście do pacjentów itd.Mam chorą mamę i chcę zmienić klinikę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camelot Re: Klinika Hematologiczna 07.06.05, 22:19 Muszę z przykrościa stwierdzić, że jak usłyszałem adres Ciołkowskiego 2 to mocno się zdziwiłem gdyż nigdy o takiej klinice pod tym adresem nie słyszałem. Mimo, że znam Łódź bardzo dobrze aż musiałem sprawdzic na planie miasta. I otóż okazało się że jest to wejście do oddziału onkologii wojewódzkiego szpitala im. Kopernika w Łodzi. Nie wiem jak tam jest gdyż na szczęście nie korzystałem ale mój ojciec czasami tam robi badania i ocenia to nie najlepiej. Chociaż próbują tam robić dobrą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Klinika Hematologiczna 07.06.05, 22:27 Dokładnie o tą klinikę mi chodziło.Co to znaczy,że twój Tato ocenia to nie najlepiej?Wiesz onkologia jednak różni się od hematologii.A sądząc po stronie internetowej tej kliniki to jest ok.Dla mnie ważne są jednak opinie pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś