bourahima 08.06.05, 19:03 Szukam przychodni/klinik, ktore wykonuja dermatoskopie cyfrowa. Ile placiliscie za taki zabieg? W klinice, do ktorej dzwonilem zazyczyli sobie 200 zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azosiolek Re: [gdzie] dermatoskopia (badanie pieprzykow) w 09.06.05, 09:45 A co to za klinika? Odpowiedz Link Zgłoś
bourahima Re: [gdzie] dermatoskopia (badanie pieprzykow) w 09.06.05, 14:30 na grojeckiej www.szmurlo.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
azosiolek Re: [gdzie] dermatoskopia (badanie pieprzykow) w 09.06.05, 14:51 Wiem, że dermatoskopię robią również w tych przychodniach Viva-Derm (www.viva-derm.pl), Dermedica (www.dermedica.com.pl) ale nie wiem, czy cyfrową. "Analogową" można zrobić w przychodni przyszpitalnej na Wołoskiej w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
moc123 Re: [gdzie] dermatoskopia (badanie pieprzykow) w 09.06.05, 14:54 1. Sprawdź w poradni na ul. Andersa 37. Kiedyś usuwałam tam pieprzyki. Poradnia na pewno nadal istnieje. Nie mam nr tel. 2. W Centrum Onkologii na Ursynowie jest Klinika Tkanek Miękkich. Tam też zajmują się pieprzykami. Odpowiedz Link Zgłoś