Dodaj do ulubionych

głodówka oczyszczająca

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.01, 00:04
jedenasty dzień,szukam wsparcia bo wcale nie jest lekko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: głodówka oczyszczająca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.01, 07:01
      W okresie wiosennym polecane są posty oczyszczające,moi rodzice stosują je od
      wielu lat i można powiedzieć,że nie chodzą po lekarzach.W tym czasie piją tylko
      soki i wodę mineralną,ale to trwa 7-8 dni,nie dłużej.Oboje są bardzo szczupli,a
      długość takiej głodówki uzależnia się od ilości zapasów w tkance
      tłuszczowej.Jeśli czujesz się dobrze,to ok,ale kontroluj ciśnienie krwi .A
      swoją drogą jak długo zamierzasz jeszcze głodować?Czy pijesz soki warzywnelub
      owocowe?Karolina.
    • Gość: Kazik Re: głodówka oczyszczająca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.01, 07:08
      Opopo,czy to głodówka protestacyjna?Jeśli szukasz wsparcia,to masz je we
      mnie.Ważyłem ponad 115 kg,pod okiem lekarki pościłem ściśle najpierw 23
      dni,potem po pół roku 24 dni.Schudłem do 80 kg,od rana do wieczora jem
      surówki,pozbyłem się cukrzycy i chorób skóry.Wiem,że głodówka umożliwiła mi
      ucieczkę od kalectwa i nałogu jedzenia.Nie podam nazwiska lekarki,bo ta pani
      pracuje w Niemczech.Trzymaj się.
    • Gość: Grażka Re: głodówka oczyszczająca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.01, 09:16
      Głodówka jest wspaniałą drogą ku zdrowiu pod warunkiem,że jest przeprowadzona
      prawidłowo.
      1.Pić wiele nie słodzonych płynów,np.herbaty ziołowe z
      mięty,rumianku,melisy,róży
      2.Spacerować,nawet w niepogodę
      3.Zażywać sól glauberską lub stosować lewatywy,codziennie lub co drugi dzień
      4.Stosować masaże,umiarkowaną gimnastykę
      5.Wyciszyć się,najlepiej wyjechać w spokojne miejsce
      6.Powyżej 7 dni postu mieć nadzór osoby kompetentnej,znającej temat
      7.Po głodówce powoli z niej wychodzić,najpierw soki,surówki,pieczywo
      suche,kefir,oddalać podaz mięsa,jaj,serów.
      Powodzenia!!!
    • Gość: Krystyna Re: głodówka oczyszczająca IP: *.cs.bialystok.pl 31.03.01, 11:17
      Gość portalu: opopo napisał(a):

&#62 jedenasty dzień,szukam wsparcia bo wcale nie jest lekko.

To nie jest najlepsza droga do zdrowia, bo wymaga wiele wyrzeczen, samozaparcia a
      wynik jest niepewny i krotkotrwaly, wymaga wiec coraz czestszych powtorek, a
      deficyt na cholesterol do produkcji bardzo wielu i w dostatecznych ilosciach
      hormonow, niezbednych do prawidlowego funkcjonowania organizmu, przy tej metodzie
      stale rosnie, by w koncu objawic sie w postaci wielu groznych chorob i zmusza do
      aplikowania sztucznych hormonow z zewnatrz, jest to kosztowne i niebezpieczne.U
      wegetarian w wielu tkankach gromadza sie odpady metabolizmu rozpuszczalne jedynie
      w tluszczach, gdy ich w organizmie brakuje - trucizny te nie maja nosnika i nie
      moga sie wydostac z organizmu na zewnatrz, tak sie tworza kamienie moczowe,
      zolciowe i zlogi mineralne w innych miejscach. Na diecie optymalnej te wszystkie
      smieci szybko zaczynaja sie rozpuszczac bez glodowania i objawiaja sie na
      poczatku wzrostem cholesterolu we krwi, niesmakiem w ustach, i wzmozonymi innymi
      wydzielinami - organizm bez wysilku z zewnatrz SAM chetnie podejmuje wysilek
      samooczyszczania, trzeba mu tylko dostarczac to, czego on na prawde potrzebuje. A
      co potrzebuje, mozna dowiedziec sie z kilku stron w internecie, np.
      http://www.optymalni.com , http://ikoiko.republika.pl . Poczytaj, zastanow sie,
      przeanalizuj i zdecyduj, wlasnie mozesz wybrac calkowicie odmienna od
      dotychczasowej droge i sposob na zycie i zdrowie. Ja od trzech lat jestem na
      diecie optymalnej i bardzo zaluje, ze nie znalam jej wczesniej, dzis wiem, ze
      uniknelabym czterech powaznych operacji i wielu schorzen. mimo to udalo mi sie
      wyjsc na prosta i jest OK! Pozdrawiam.Zycze milej lektury. Krystyna.
    • Gość: opopo Re: głodówka oczyszczająca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.01, 15:55
      Dwunasty dzień głodówki przebiega rewelacyjnie.Od początku piję tylko zieloną
      herbatę,sok z buraków i z grapefruita.Codziennie rano lewatywa 1,5
      litrowa.Zajrzę na strony podane przez Krystynę.Dziękuję za wsparcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka