Dodaj do ulubionych

maść na żylaki

04.07.05, 18:35
czy jakas masc pomoze na tworzace sie zylaki? czy ukryje widoczne żyły? a
jesli nie pomoze to jaka złagodzi objawy, lub bedzie zapobiegała tworzeniu
kolejnych?? prosiłabym o wpisanie nazw, bo nie mam pojecia na co sie
zdecydowac i czy wogole warto cos takiego kupowac, z góry dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • chantal11 Re: maść na żylaki 04.07.05, 19:10

Dobry jest żel- Lioton 1000,ale on niestety nie ukryje powstajacych zylakow,ale
      doskonale lagodzi bole.Sadze,ze nie ma takiej masci,ktora by miala takie
      wlasciwosci o ktore ci chodzi.
      • 5_monika Re: maść na żylaki 04.07.05, 23:18
        u mnie nic nie łagodzi, może dziwne ale lepiej dla mnie działa maść nagietkowa.
    • edytka6 Re: maść na żylaki 04.07.05, 23:34
      sama masc nie wystarczy. bierz tez jakies tabletki, np. venescin i pij wyciag z
      kasztanowca np, hippocastani. Slyszalam tez, ze dobrze jest sie smarowac octem
      jablkowym. Ja nie mam zylaków, ale mam na calych nogach widoczne siatki zyl, co
      wyglada okropnie. Boje sie, ze zrobia sie z tego zylaki. A jak u ciebie
      wygladaly zylaki w pierwszym etapie?
      • venus83 Re: maść na żylaki 05.07.05, 08:56
        ja mam na udach pajączki, które chyba są coraz bardziej widoczne, koło prawej
        kostki od strony wewnetrznej widac dosc mocno 3 zyły, które troszeczke wystają,
        powiekszyła mi sie tez zyła na prawej łydce... a do tego skóra zrobila mi
        sie "przezroczysta" i widac wiekszosc zył na moich nogach. tragedia jak dla
        mnie. to sie zaczeło niecały miesiac temu i boje sie ze jest to zwiazane z
        tabletkani anty, które z tego powodu odstawiłam. teraz czekam na cud, moze mi
        to minie.
    • edytka6 Re: maść na żylaki 05.07.05, 14:55
      to tabletki anty moga miec na to wplyw?? nie slyszalam o czyms takim. W Aptece
      Natury polecaja masc Arcalen i Aeskulin z kasztanowca. Pisza zeby brac venescin
      rutinoscorbin i robic sobie oklady z kapusty.
      • venus83 Re: maść na żylaki 05.07.05, 21:35
        czytałam ze podczas brania tabletek anty moze dojsc do uwidocznienia zył, co
        sie wiaze ze zwiekszeniem krzepliwosci, moze tez dojsc do zakrzepicy. ja teraz
        nie wiem czym jest spowodowane to ze moje zyły tak widac, ale wole zapobiegac
        najgorszemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka