oliwka233 11.07.05, 09:41 kiedys ich nie mialam,a teraz mi sie pojawily.ni podoba mi sie to bo kojarzy mi sie od razu z owlosieniem u faceta.co z tym zrobic,skad sie wziely,dlaczego?help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: włoski pod pępkiem 11.07.05, 09:56 oliwka233 napisała: > kiedys ich nie mialam,a teraz mi sie pojawily.ni podoba mi sie to bo kojarzy > mi sie od razu z owlosieniem u faceta.co z tym zrobic,skad sie > wziely,dlaczego?help!!! Kobiety także mają włoski pod pępkiem. To się nazywa owłosienie łonowe. Jak nie wierzysz, to zapytaj się mamy. Ona też ma włoski pod pępkiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka233 Re: włoski pod pępkiem 11.07.05, 10:21 oj wloski lonowe sa o wiele nizej! to nie te :) Odpowiedz Link Zgłoś
angrest Re: włoski pod pępkiem 11.07.05, 09:58 Ja tez je mam. I wyrywam. Nie wiem skad sie wziely, ale pewnego razu po prostu wyrosly i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka233 Re: włoski pod pępkiem 11.07.05, 10:20 tylko jak je usuwac?czy przez usuwanie nie bedzie ich coraz wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: włoski pod pępkiem 11.07.05, 20:25 mi też pojawiły się nagle parę lat temu dwa grube włosy pod pępkiem, po prostu ucinam nożyczkami- włosków nie przybywa. coś mi się kiedyś obiło o uszy że to sprawka hormonów, ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: włoski pod pępkiem 12.07.05, 00:02 asia9931 napisała: > mi też pojawiły się nagle parę lat temu dwa grube włosy pod pępkiem, po prostu > ucinam nożyczkami- włosków nie przybywa. A nie lepiej wyrwać ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: włoski pod pępkiem 12.07.05, 14:30 snajper55 napisał: > asia9931 napisała: > > > mi też pojawiły się nagle parę lat temu dwa grube włosy pod pępkiem, po p > rostu > > ucinam nożyczkami- włosków nie przybywa. > > A nie lepiej wyrwać ? > > S. To będzie bolało ! Odpowiedz Link Zgłoś
donnaprima Re: włoski pod pępkiem 12.07.05, 14:08 Te wloski to tzw.sciezka milosci. Niestety wraz z wiekiem tych wloskow,wlochow przybywa wszedzie coraz wiecej. Wydzieraja sie spod stringow itp,trzeba podcinac,podgolic czy tez powyrywac,ufff. Tak wogole to kocham strasznie forum ,czasem mozna posmiac sie do lez;) Ludzie to maja przedziwne problemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka233 Re: włoski pod pępkiem 12.07.05, 21:21 problem w tym ze przeciez jak sie raz wyskubie to potem sa coraz ciemniejsze i coraz ich wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś