bleblee 04.08.05, 19:39 Witam Czy spotkałyście się może z produktami aloesowymi? Co możecie o nich powiedzieć? a może piłyście sok z aloesu? Podzielcie się swoimi opiniami. Jeśli macie jakieś pytania do aloesu śmiało - w miarę możliwości odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Pytania i odpowiedzi do aloesu 04.08.05, 19:41 bleblee napisała: Jeśli macie jakieś pytania do aloesu śmiało - w miarę możliwości odpowiem :) rany, mamy przyjemność z prawdziwym gadającym aloesem???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Pytania i odpowiedzi do aloesu 04.08.05, 19:46 Temat aloesu był tu tyle razy wałkowany, że chyba już prawie wszystkim bokami wychodzi...[żeby nie powiedzieć - wyrasta ;-)] Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: Pytania i odpowiedzi do aloesu 04.08.05, 19:48 teraz zgłupiałam.. ty pytasz?? czy my mamy pytać?? PS reklamujesz jakiś produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
bleblee Do tych co krytykują 05.08.05, 10:03 Bardzo przykro czytać mi wasze opinie. Tak sprzedaje aloes od niedawna, nowej firmy z niemiec niestety nie szczególnie mi to idzie, Jestem osobą nieśmiałą i ciężko mi nawiązać kontakt z ludźmi. Podobno internet to dobra sprawa bo łatwiej pogadać. Próbowałam w ten sposób jak widzicie nie wyszło. Niewiele osób stosuje aloes a jak juz kupują to albo alveo albo forever. I ciężko się przebic z czymś nowym. A większość z was potrafi tylko krytykować, najlepsza zabawa to dopiec komuś jakimś ośmieszającym komentarzem. Tylko na tyle was stać? A może pomyslcie że po drugiej stronie siedzi człowiek może nawet niewiele różni się od was. Pozdrawiam wszystkie zgorzkniałe po drugiej stronie kabla Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Do tych co krytykują 05.08.05, 11:21 bleblee napisała: > Bardzo przykro czytać mi wasze opinie. Tak sprzedaje aloes od niedawna, nowej > firmy z niemiec niestety nie szczególnie mi to idzie, Jestem osobą nieśmiałą i > ciężko mi nawiązać kontakt z ludźmi. To może weź się za zapylanie pelargonii ? Albo aloesu ? > Podobno internet to dobra sprawa bo łatwiej pogadać. Nooo. Mozna też akwizytorowi nawrzucać. ;) > Próbowałam w ten sposób jak widzicie nie wyszło. Nie da sie ukryć. :( > Niewiele osób stosuje aloes a jak juz kupują to albo alveo albo forever. I > ciężko się przebic z czymś nowym. Pionierzy zawsze mieli ciężko. > A większość z was potrafi tylko krytykować, najlepsza zabawa to dopiec komuś > jakimś ośmieszającym komentarzem. Tylko na tyle was stać? Nie tylko ! Ja potrafię jeszcze haftować. > A może pomyslcie że po drugiej stronie siedzi człowiek może nawet niewiele > różni się od was. > > Pozdrawiam wszystkie zgorzkniałe po drugiej stronie kabla To pewnie od aloesu. On jest cholernie gorzki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
airbus340 Re: Do tych co krytykują 10.08.05, 13:15 snajper,bucu,odwal sie od laski. Ja stosowałem aloes,ale przepisany przez lekarza, w preparacie o nawie BIOSTYMINA, laryngolog mi to dawał na gardło i bardoz pomaga,stosuje do dzis. Pomaga "Zdusic infekcje w zarodku" wzmacnia sluzówke jamy ustnej i gardła (stosowany miejscowo), w zastrzykach poprawia siły obronne całego organizmu. Bardoz odbry lek,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
alkaem Re: Do tych co krytykują 10.08.05, 13:21 No musi być rewelacyjny skoro aż do dzisiaj musisz go stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 ReDobre spostrzezenie 10.08.05, 13:58 alkaem napisała: > No musi być rewelacyjny skoro aż do dzisiaj musisz go stosować. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś