anetaa681 15.08.05, 10:59 Witam! Kupiłam właśnie plastry odchudzające 'Vitaslim'.Jeżeli ktoś ich używał proszę o odpis:czy są skuteczne,ile sie chudnie w ciągu miesiąca.Proszę o odpis. Pozdrawiam Aneta :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziuleczka Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 13:03 aktualizuję temat - może ktoś się odezwie............... Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 13:06 Oczywiscie; trzeba tylko bezwzglednie przestrzegac "instrukcji stosowania" pokazanej juz w tivizyjnej reklamie tego arcyskutecznego oreza do walki z sadlem: przez okres stosowania wstawac z kanapy WYLACZNIE w celu usa Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 13:09 Oczywiscie; trzeba tylko bezwzglednie przestrzegac "instrukcji stosowania" pokazanej juz w tivizyjnej reklamie tego arcyskutecznego oreza do walki z sadlem: przez okres stosowania wstawac z kanapy WYLACZNIE w celu usadowienia sie przy stole z micha spaghetti. A "odpis" ma byc uwierzytemlniony zdjeciem artystycznie odchudzonym w ststemie fotoshop? Ja widuje te reklamy na tivizji "Polonia" - zadzwonilam na podany nr - ach, jakie rozczarowanie! Zamowien na "zagranice" nie realizuuja (a TV Polonia jest przeciez przeznaczona dla ogladaczy zzagranic). Tak sie przejelam i zestressowalam, ze mi apetyt ucielo na miesiac z okladem. Skutek: stracilam 8 kg BEZ stosowania plastrow. Odpowiedz Link Zgłoś
mevar Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 16:48 Felinecaline :))) Tak sie usmialam, ze chyba z pare kilo tluszczyku mi sie juz wytrzeslo :)))) Bez plastrow, dodam dla pewnosci ;) Ani nawet ich odpisow ;) Pomysl Zyrafy z metalowa klodka na lodowke tez niezly ;) A na powaznie: czy kupujacy te ''cudowne'' srodki nie pomysleli nigdy, ze skoro takie cuda mialyby dzialac, to wszystkie silownie, fitness centre etc. pozamykalyby juz dawno swoje podwoje, lekarze i dietetycy calego swiata zrezygnowaliby juz dawno z propagowania zdrowej diety i odpowiedniej porcji ruchu itd.? I dobrze by bylo, bo to wymaga przeciez czasu i wlasnego wysilku... Ale jedno trzeba autorce watku przyznac: docenila wage zmniejszenia wagi;) A to juz maly kroczek do przodu ;) Chociazby w butach wylozonych wkladka odchudzajaca ;)) Pozdrawiam, gubiac kolejne kilogramy w paroksyzmach smiechu :))) Mewar Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 13:36 Lepiej zastanowić się jak zmienić dietę, i mniej jeść niż wydawać pieniądz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 13:44 A dla wzmocnienia efektu kup sobie jeszcze wkładki do butów, które odchudzają ;) <chyba też w TV Shop'ie> ... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Plastry odchudzające 15.08.05, 15:11 Kup sobie w "metalowym" kłódkę. Załóż ja na lodówkę. A na portmonetce napisz nieścieralnym flamastrem: nie kupuję śmieciuszków, smakuszków. Acha, zbędne kilogramy najlepiej gubi sie w biegu. Na leżance, przed TV jakoś się trwale do człowieka przyklejają :-) Pozdrawoiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś