Dodaj do ulubionych

Co to za ból?!

27.08.05, 19:52
Od kilku dni kłuje mnie pod żebrami po lewej stronie(żoładek) i
jednocześnie..lewy bark. Najgorzej jest po jedzeniu..noi jak biorę głęboki
oddech,ziewam bądź..się smieję.W niektórych "pozycjach" nie boli
wcale,najgorzj jak lęzę. Do tego jeszcze mam strasznie wydęty brzuch.
Z czym to może mieć związek? Nerwoból?
Proszę coś poradzić.
Obserwuj wątek
    • taaka1 Re: Co to za ból?! 27.08.05, 22:19
      kłopoty z trawieniem
      • wien_freundin Re: Co to za ból?! 28.08.05, 11:20
        Ale co jednoczesny silny ból barku może mieć z tym wspólnego?
        • netka2 Re: Co to za ból?! 28.08.05, 16:02
          Bol z lewej strony z promieniowaniem do lewego barku swiadczy o zapaleniu
          trzustki.
          • wien_freundin Re: Co to za ból?! 28.08.05, 17:42
            Prosze mi jeszcze odpowiedzieć czy przy wspomnianym zapaleniu trzustki, po leku
            przeciwbólowym przechodzi?Jak długo "trwa" takie zapalenie? Bo ja już się tak
            czuje od 3/4 dni ale po leku przechodzi. Po jedzeniu(ale nie od razu) znów
            wraca. Przechodzi też po kąpieli w ciepłej wodzie. Bo sie wystraszyłam tą
            trzustką i nie wiem czy jechać na pogotowie. Teraz jest w miare o.k. Ale cały
            czas ogromne wzdęcie,nie przechodzi po Espumisanie. generalnie zaczęło się to
            od stosowania nowego leku,ale 2 dni temu go odstawiłam. bardzo prosze o odp.
            • mistrzimalgorzatka Re: Co to za ból?! 28.08.05, 18:54
              Jutro jest poniedzialek, najlepszy czas, zeby odwiedzic lekarza, z trzustka nie
              ma zartow, samo nie przejdzie, jak zwykla niestrawnosc, nie zartuj i nie trac
              czasu na konsultacje z forumowiczami, ktorzy juz ci zasugerowali, co to jest i
              chyba slusznie, ale leczyc na forum nie dadza rady, wiec wstawaj jutro kolo 6-7
              i lec po numerek. Pozdro MiM
              • wien_freundin Re: Co to za ból?! 28.08.05, 20:30
                No właśnie problem polega na tym że jestem poza domem i nie mige iść jutro do
                lekarza,jesdynie na pogotowie,dlatego spytałam na forum czy po takich objawach
                to ewentualnie może być coś co wymaga natychmiastowej interwencji.Ale jak
                pisałam mam tak od kilku dni i nie cały czas.Zobacze jak bedzie dalej... Taeraz
                jest wszystko o.k. A pytałam o tą trzustkę,czy przy zapaleniu objawy mogą tak
                długo i z przerwami się utrzymywać.. Dziękuję wszystkim za odp.
                • netka2 Re: Co to za ból?! 31.08.05, 14:27
                  Jak sie teraz czujesz, wszystko sie juz wyjasnilo czy nadal zle sie czujesz.
                  • wien_freundin Re: Co to za ból?! 31.08.05, 14:55
                    dziękuje, czuje się już o.k. Objawy wywołał prawdopodobnie lek,który zaczęłam
                    przyjmować kilka dni wcześniej i zaburzył pracę żołądka i mięśni. Już jest w
                    porządku,chociaż wzdęcia jeszcze się pojawiają.
                    • netka2 Re: Co to za ból?! 01.09.05, 11:38
                      Ciesze sie ze wszystko dobrze. Pozdrawiam i zycze zdrowka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka