v.ci 10.09.05, 23:22 Mam problem z tzw. zadziorami , czyli łuszczącymi się skórkami na palcach rąk przy paznokciach . Co je powoduje ? Jak sobie z tym skutecznie poradzić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka36 Re: Zadziory 11.09.05, 00:41 Najprostszy sposób to wcierać czysta biała wazeline w skórki wokół paznokci tylko regularnie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: Zadziory 12.09.05, 22:23 Dzięki za radę . Wypróbuję . A nie wiecie co powoduje powstawanie zadziorów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: Zadziory 13.09.05, 08:39 U mnie tez mialam problem z zadziorami [nigdy wczesniej nie mialam] .To bylo kilka m-cy temu Potem zaczela mi schodzic skora z rak i palcow.Paznokcie sa prazkowane wzdluz i szerz .Od kilku dni zauwazylam "wglebieia i male dziureczki w paznokciach.Luszczyca paznokci?Narazie "gdybam" zarejestrowalam si do dermatologa ,ale wizyta dopiero 3pazdiernika. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka666 Re: Zadziory 13.09.05, 10:32 Ja kiedyś słyszałam, że to niedobór jakiejś witaminy tylko nie pamiętam teraz jakiej może ktoś na forum wie? Odpowiedz Link Zgłoś