marzena321 20.09.05, 20:33 Mam problemy z dziąsłami puchną i bolą nic narazie nie pomaga ,moja stomatolog nie jest w stanie mi pomóc.Wszystko się zaczeło od zapalenia dziąseł w kwietniu tego roku.Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr99a Re: dziąsła 20.09.05, 22:53 A moze to szkorbut?Plucz je rumiankiem i zajadaj cytryny , maja duzo vitaminy c. Odpowiedz Link Zgłoś
astro_glide Re: dziąsła 21.09.05, 01:16 Tez mialem problem z dziaslami kilka lat temu .Moj problem polegal na tym ze mialem wrazliwe dziasla na temperature i krwawily mi .Moja stomatolog tez nie byla mi w stanie pomoc.Dlaczego ? Nie wiedziala jak ,podobnie jak i cala reszta stomatologow .Co mi pomoglo pozbyc sie tego stalo sie calkiem przypadkowo .Chcac zrzucic kilka zbednych kilogramow zaczalem odzywiac sie przy minimalnym spozyciu weglowodanow (dieta niskowegowodanowa).Przy okazji pozbylem sie problemu z dziaslami ,spadlo mi cisnienie krwi ,oczywiscie schudlem cos 8 kg.Dalej odzywiam sie tak i tobie tez to polecam .Mozesz takze sprobowac diete dr.Kwasniewskiego .Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś