Gość: mo greed IP: 212.6.102.* 24.09.01, 17:25 Mam problem-jak zjem fast food,jakies slodycze albo chipsy -lub podobne dziadostwo,od razu wyskakuja mi syfy na twarzy.Czy to znaczy,ze do konca zycia mam wpierdalac kielki sojowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Re: problemy ze skora IP: *.sympatico.ca 25.09.01, 15:45 Mysle, ze masz uczulenie na sztuczne barwiki lub "ulepszacze smakowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: problemy ze skora IP: *.vc.shawcable.net 10.11.01, 11:44 Nie jedz swinstwa, i uzywaj bardziej przyzwoitych slowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: problemy ze skora IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:24 To znaczy,ze wogole nie wolno ci ... (tez) kielkow sojowych. Ale musisz zrobic detoksyzacje np w/g prof Gerson Na 1.5 litra stytylnie czystej przegotowanej wody przygotuj 7 kopiatych lyzek drobno zmielonej naturalnej kawy.Niech zmiela przy Tobie.Wsypujesz do wody kawe i dotujesz,przykrecasz gaz i trzymasz jeszcze ta kawe ok 20 min.Odstaw na kolejne 20 min.Przecedz przez np plutno lniane.Kiedy bedzie ciepla (nie moze byc za ciepla) wlej to do hegara (to sie teraz nazywa wlewka gumowa) i kosztuje ok 15 zl.Musisz kleknac we wannie na lokciach i zrobic lewatywe.Wpuszczaj plyn wolno.To trwa kilka minut. Musisz zrobic 3-5 zabiegow.Po pierwszym pogoni cie po kilkunastu sekundach,po drugim wytrzymasz kilka minut,pozniej mozesz juz trzymac i godzine,co znaczy,ze zostales juz odetkany. Nie wolno ci robic lewatywy jezeli masz problem z wyrostkiem. Twoj problem minie,ale musisz zrobic ta odtrudke. Czy to dziala?.Ta metode stosuje prof.Tokada a prof Gerson ma z medycyny Nobla.Teraz osrodek prowadzi jego corka prof.Gerson W trakcie zabiegow pij duzo sokow (jezeli istnieja bez chemii) Jezeli chcesz poczytac na temat metod Gerson wejdz poprzez strone www.okrag.com Odpowiedz Link Zgłoś
hserwin Re: problemy ze skora 29.12.01, 19:40 Jestem za oczyszczeniem przez lewatywę ,ale na Boga dlaczego kawa?W ksiazkach o zdrowiu pisanych przez Michała Tombaka polecany jest sok z cytryny z woda.I to wydaje mi sie logiczne, bo kwas zabija zarazki i neutralizuje środowisko bakteryjne.Poza tym kawa moze uczulać.Myśle,że musisz poobserwować po jakich produktach jest nasilenie objawów i po prostu z nich zrezygnować.Czego się nie robi dla urody. Odpowiedz Link Zgłoś
faxio Re: problemy ze skora 04.01.02, 14:56 Czytałam gdzieś, że lewatywa z soku z cytryny pomaga właśnie przy stanach zapalnych wyrostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: problemy ze skora IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.01.02, 02:57 hserwin napisał(a): > Jestem za oczyszczeniem przez lewatywę ,ale na Boga dlaczego kawa? To prawda co piszesz o cytrynie. Nie istnieje lepszy sposob na pelna detoxyzacje organizmu niz kawa. na ten pomysl wpadl prof Gerson,jego corka ktora ma wlasna klinike z wielkim powodzeniem stosuje ta terapie.Dolaczyl sie do niej prof Tokada.7 lyzek stolowych mielonej (najlepiej organicznej kawy) na 1.5 l styrylnie czystej wody.Kawe gotowac na malym ogniu ok 20 min.Odczekac, odcedzic.Po serii 5-7 lewatyw z kawy (jezeli z wyrostkiem jest wszystko OK) mozna a wrecz jest wskazane robienie np raz na miesiac lewatywy z soku cytrynowego (ze swiezych cytryn bez... chemii) I jeszcze... np lewatywa z wody po przegotowanych ziemniakach (nie solonych) likwiduje awitaminoze. Moim zdaniem mozna zaryzykowac,ze po serii lewatyw z kawy wiekszosc wizyt u lekarza moze stac sie zbedna,lacznie z odchudzaniem,ect,ect. Inne terapie na stronie okrag.com W ksiazkach o > > zdrowiu pisanych przez Michała Tombaka polecany jest sok z cytryny z woda.I to > wydaje mi sie logiczne, bo kwas zabija zarazki i neutralizuje środowisko > bakteryjne.Poza tym kawa moze uczulać.Myśle,że musisz poobserwować po jakich > produktach jest nasilenie objawów i po prostu z nich zrezygnować.Czego się nie > robi dla urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: problemy ze skora IP: *.chello.pl 18.01.02, 12:11 W jelitach zawsze są bakterie i muszą być- sok z cytryny nie tu specjalnie nie zdziała. Lewatywy są bardzo wskazane oczyszczją jelita ze złogów. Wystarczy przegotowana woda z dodatkiem soli kuchennej. Można też kupić w aptece specjalną wlewkę do lewatywy. Co się tyczy kawy to nie radzę, mogą gystąpić zaburzenia rytmu serca- rozważ to. Odnośnie jedzenia,najlepiej pofatyguj się do alergologa, on na pewno ci pomoże. Szkoda czasu na samoleczenie. Odpowiedz Link Zgłoś