trejo 19.10.05, 19:24 Ktoś z Was próbował tej techniki wybielania, a moze znacie kogoś kto się temu zabiegowi poddał. Żeby 8 stówek w błoto nie poszło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska251 Re: Wybielanie zębów systemem BEYOND 21.10.05, 23:14 wybielalam zeby metoda beyond 2 tygodnie temu.zabieg trwa nie 30 minut ale okolo 1 - 1,5 godziny i nie nalzey do zbyt przyjemnych.w ustach przez caly zabieg jest tzw."rozwieracz" co powoduje ze mialam problem nawet z polknieciem sliny ale mozna wytrzymac:-). efekt jest swietny, jestem naprawde bardzo zadowolona, oczywiscie zeby nie sa az tak lsniaco biale jak na reklamie systemu ale producent zastrzega ze efekt to 5-14 odcieni w zaleznosci od koloru wyjsciowego. po zabiegu przez 2 dni obowiazuje tzw. biala dieta, nie wolno jesc ciemnego chleba,pic herbaty,kawy,wina,warzyw np. burakow,pomidorow, innymi slowy kolorowych produktow. przez 24 godziny po zabiegu zeby sa wrazliwe na zimne i cieple jedzenie ale po 1 dobie to zupelnie przechodzi. jest to naprawde najlepsza metoda na rynku jezeli chodzi o wybielanie zebow. trzeba jednak pamietac ze po zabiegu w ogole najlepiej zrezygnowac z kawy bo niestety bardzo szybko niszczy caly efekt. polecam rowniez paste do zebow firmy beyond, jest droga 35zl za bardzo malutkie opakowanie(wyglada jak probka pasty do zebow) ale pozwala utrzymac efekt przez dluzszy czas.pozdrawiam i prosze sie nie bac tylko poddac sie zabiegowi, naprawde poprawia samopoczucie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Wybielanie zębów systemem BEYOND 22.10.05, 00:15 a ja polacam bardzo ograniczyć kawe herbate i węglowodany ! zęby się wzmocnią i wybieleją! sama sie o tym przekonałam! sprobójcie a i zdrowiej Wam będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
koncowka Re: Wybielanie zębów systemem BEYOND 22.10.05, 01:25 najlepiej pic zielona herbate Odpowiedz Link Zgłoś
aska251 Re: Wybielanie zębów systemem BEYOND 22.10.05, 22:18 zaplacilam 600zl,narazie jest promocja, za miesiac zabieg ma kosztowac 1000zl, ale naprawde efekt jest super!!!(az chce sie szeroko usmiechac:-). co do zielonej herbaty o ktorej ktos pisze, ja pije tylko zielona herbate, kawy unikam juz od bardzo dlugiego czasu.zielona herbata nie wybiela zebow ale chroni je rewelacyjnie przed prochnica, nie bylam u dentysty 3 lata i po tak dlugim okresie i oczywiscie codziennym piciu zielonej herbatki mialam tylko 1 zabka do "naprawy":-) i to bardzo maly ubytek, dentysta sie pytal jakiej pasty uzywam, a caly sekret to zielona herbatka:-)a co do systemu beyond jak ogladam zdjecia przed i po zabiegu to naprawde nie moge wyjsc z zachwytu:-)zreszta znajomi rowniez,dlatego naprawde polecam, ale prosze wziac pod uwage to wszystko o czym juz pisalam!pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś