wiki27 21.11.05, 22:40 Napiszcie jakie sa objawy zatok i czym leczyc te zatoki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdola1 Re: Zatoki - jakie objawy??? 21.11.05, 22:57 radzę naprawdę korzystać z wyszukiwarek - wystarczy wpisać do google np. zapalenie zatok przynosowych. podaję adres: www.zdrowezatoki.pl/przyczyny.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaa5 Re: Zatoki - jakie objawy??? 22.11.05, 10:03 Wlasnie przeszlam zapalenie zatok:( PAskudne, nieprzyjemne chorobsko, objawy zreszta zaleza od typu (przewlekle albo ostre). Ja mialam zapalenie zatok przynosowych (moga byc jeszcze czolowe). Wszystko zaczelo sie od bolu (pulsowania) ucha z jednej strony. Myslalam nawet,ze to jest zapalenie ucha. Potem doszla goraczka,pulsowala mi glowa, szczeka, oczy mnie bolaly, czasem bark i zyly szyjne. Przy czym nie byly to nasilone, intensywne biole, ale raczej silny dyskomfort, oslabienie i fatalne samopoczucie. Idz najlepiej od razu na przeswietlenie do laryngologa, jezeli masz podejrzenie ze to zapalenie zatok. Oprocz antybiotykow, trzeba duzo pic, robic inhalacje z rumianku, stosowac specjalne krople do nosa. Kuruj sie Odpowiedz Link Zgłoś
chynia Re: Zatoki - jakie objawy??? 15.12.15, 21:05 Ale dlaczego leczyć .Zatoki każdy ma tak jak np wyrostek -po co leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś