laniusia1 02.12.05, 19:21 Poszukuję pilnie urologa we Wrocławiu. Znacie kogoś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmarka.m Re: Urolog we Wrocławiu 02.12.05, 23:56 witam ja tez potrzebuje dobrego urologa we Wroclawiu (mile widziany z umowa z NFZ) Od jakichs 2 lat cierpie na nawracajace zapalenia pecherza. Bylam juz u lekarzy ogolnych, urologa prywatnie, ginekologa, nabralam sie juz mnostwo antybiotykow, furaginu, nawet szczepionki Urovaxom (ktora kosztowala mnie 300 zl) i nic:( Wciaz to samo:( Rece mozna zalamac, nikt mi nie potrafi powiedziec dlaczego mnie to meczy. Robilam nawet badanie na Chlamydie. W posiewach wychodzi albo Klebsiella albo E.Coli (antybiotyki powinny pomoc, dobierane byly w.g. antybiogramow). Czy moze miec to jakis zwiazek z sexem? (ale mam caly czas jednego, stalego partnera ktory nie ma zadnych problemow zdrowotnych, bardzo dba o higiene). Pan urolog powiedzial mi, ze taka jest uroda niewiasty - co mnie rozwalilo. Czy ktoras z niewiast (:]) miala podobny problem i uzyskala fachowa pomoc? Bo ja juz naprawde nie wiem jak sobie radzic:( Czy mam juz tak caly czas co miesiac, dwa faszerowac sie jakimis lekami? Pomozcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś