olekplus 10.12.05, 09:11 jeśli jesteś chory i szukasz pomocy powinieneś o tym wiedzieć www.optymalni.com/Publikacje/Zdrowie_i_Pieniadze/zdrowie_i_pieniadze.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jantoni.jajcorz Re: Ostrzeżenie 10.12.05, 13:00 olekplus napisał: > jeśli jesteś chory i szukasz pomocy.... Dieta optymalna jest dobra na wszystko. HIV to pryszcz: www.optymalni.com/Listy_i_Odpowiedzi/HIV/hiv.html Szkoda, że to bzdury:((( Byłem kuracjuszem/pacjentem ośrodka w Jastrzębiej Górze. Pojechałem tam bo: - miałem 25 kg nadwagi, - miałem i mam umiarkowaną cukrzycę. Przestrzegałem wszystkich zaleceń i po dwóch tygodniach ......... g...o:( Waga - bz, cukier - lekki wzrost. Cierpiący na astmę nie odczuli poprawy! Wniosek - DO nie jest skuteczna w 100%! Kto tak twierdzi, jest oszustem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: Ostrzeżenie przed jajcarzem 10.12.05, 17:30 koń by się uśmiał zbierałeś choroby przez całe życie a chciałbyś po 2 tygodniach być zdrów ? jak ci się już mózg zlasował to nowy ci się nie odrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Ostrzeżenie przed jajcarzem 10.12.05, 18:00 ali57 napisał: > koń by się uśmiał > zbierałeś choroby przez całe życie a chciałbyś po 2 tygodniach być zdrów ? > jak ci się już mózg zlasował to nowy ci się nie odrodzi Argumentujesz typowo - dla optymalnych :)) Tam same prymitywy do ciebie podobne? Ja opisałem swą styczność z tą optymalną sektą. Zapewniano mnie tam o 100%-owej skuteczności ŻO i niewątpliwej poprawie mego stanu, a to nie nastąpiło. Nie mam nic wiecej do dodania, wnioski każdy wyciągnie sam, stosownie do swego poziomu inteligencji, oby wyższego od poziomu ali57. Dla mnie temat jest zamknięty! Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Ostrzeżenie przed jajcarzem 10.12.05, 18:23 > Dla mnie temat jest zamknięty! Dla mnie tez, bo Pana Alojzego (57 lat) juz wielokrtotnie upominalem. Powiem tylko, ze to nie jego pierwszy taki post. W zasadzie to kazdy - kazden jeden - post Pana Alojzego (57 lat) jest taki. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ostrzeżenie 10.12.05, 13:22 Olek, wyluzuj trochę, gdzie się nie obejrzę, tam Ty...;// Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: Ostrzeżenie przed DO 10.12.05, 17:25 aruś odpowiedz prosze ile ty przyswajasz ze swojego żarcia składników odżywczych? twierdze że w niewielkim procencie natomiast z żółtek jaj masz coś około 80% przyswajania kto tu jest więc niedożywiony? Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Ostrzeżenie przed DO 10.12.05, 18:20 Panie Alojzy (57 lat), Ja i inni bywalcy wielu forow, na ktorych jest Pan laskaw pisac, bardzo bysmy pragneli, aby sie Pan nauczyl wreszcie dyskutowac. Otoz Panie Alojzy (57 lat), juz tak po 15-17 roku zycia wiekszosc osob rozumie, ze osoba ktora zasypuje pytaniami oponenta to osoba, ekhm, pełna niewiedzy. > ile ty przyswajasz ze swojego żarcia składników odżywczych? Znajdz te dane dla roslin i podaj. > twierdze że w niewielkim procencie To jestes madrzejszy niz wszyscy lekarze siwata. Badz laskaw podac zrodlo. > natomiast z żółtek jaj masz coś około 80% przyswajania Czego? Juz Ci raz mowilem: albo zacznij dyskutowac jak czlowiek jako tako chciaz rozumny, albo idz do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś