Gość: mala IP: *.duna.pl 15.07.01, 23:15 Gdzie najlatwiej, najszybciej i bez skrepowania kupowac prezerwatywy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Susan Re: ... prezerwatywy? IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 16.07.01, 18:44 Chyba w supermarketach :-) Ale nie będzie to najszybciej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ... prezerwatywy? IP: *.starnet.pl 17.07.01, 11:07 ja do tych spraw podchodze baardzo powaznie, nie zaufalbym supermarketowi, zawsze kupuje w aptece . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzej Re: ... prezerwatywy? IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 11:44 Gość portalu: mala napisał(a): > Gdzie najlatwiej, najszybciej i bez skrepowania kupowac prezerwatywy? A co jest w tym krępującego? Oczywiście nie kupuję w kisku który prowadzi moja sąsiadka, ale poza ty to chyba społeczeństwo do tego dorosło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: ... prezerwatywy? IP: *.usask.ca 17.07.01, 16:56 A gdyby tak wprowadzic automaty sprzedajace w tramwajach, autobusach i taksowkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yano Re: ... prezerwatywy? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 13:25 Gość portalu: mala napisał(a): > Gdzie najlatwiej, najszybciej i bez skrepowania kupowac prezerwatywy? jakiego skrępowania?! :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen jeszcze o skrepowaniu IP: *.usask.ca 20.07.01, 17:11 Kiedys wyjezdzalem do dzikiego kraju na kilka miesiecy i na 2 godziny przed odlotem przypomnialem sobie, ze nie mam prezerwatyw, a moze na miejscu bede mial problemy z kupnem. Udalem sie do supermarketu, gdzie z cholere nie moglem ich znalezc. W koncu poprosilem o pomoc kogos z obsugi nadmieniajac, ze mam zaraz samolot. Wyobrazcie sobie,ze ta pani, kiedy tez nie mogla ich znalezc, dala ogloszenie przez megafon (a w sklepie bylo ze 100 kupujacych), "mam kienta, ktory bardzo pilnie potrzebuje opakowanie prezerwatyw. Czy ktos wie gdzie one leza?" ...w koncu je znalezli. Jakis baran zaczal je skladowac na najwyzszej polce pod sufitem, chyba zeby dzieci ich nie widzialy, i oczywiscie nawet nikomu o tym nie powiedzial. Na samolot ledwo zdazylem. Odpowiedz Link Zgłoś