Dodaj do ulubionych

opuchniete nogi

19.01.06, 00:06
nogi mam jak banki(wydaje mi sie zbiera mi sie woda-nie wiem czemu bo wogle
nie sole),a do tego rozregulowal sie okres-czyzby to wszystko przez stres??
Obserwuj wątek
    • zyrafa46 Re: opuchniete nogi 19.01.06, 11:45
      Na początek zawinszuj sobie jakieś ziółka moczopędne. A potem do lekarza,
      najlepiej takiego, co zna się na chińszczyźnie. Chodzi o to aby popatrzył na
      Ciebie jak na CAŁOŚC a nie zaczął leczyć poszczególne Twoje "kawałki". Nogi,
      hormony, stres - wszystko to wiąże się ze sobą. Lekarz "normalny" zaaplikuje Ci
      np sterydy i sztuczne hormony. To bardzo modne leki. Mi przy złamaniu nogi
      zapisali miesięczną serię zastrzyków w brzuch. Standard podobno. Popiję sobie
      naturalną herbatkę (właśnie taką zaleconą przez kogoś znającego się na
      chińszczyźnie) a receptę na zastrzyki położę na półce (na pamiątkę).
      Acha, gdybyś nie wiedziała jakie ziółka, służę radą.
      Pozdrawiam, głowa do góry, na stres - powiedz sobie: jutro (to jutro może być
      za jakiś czas) będzie lepiej :-)))))
      Żyrafa
      • nikola27 Re: opuchniete nogi 19.01.06, 12:03
        zbadaj sobie tarczyce
      • kami99 Re: opuchniete nogi 19.01.06, 16:42
        Dziekuje bardzoza wszystkie odpowiedzi.Faktycznie to moga byc problemy z
        krazeniem-ostatnio to nawet lekarz mi takie leki na krazenie przepisal-ale
        mialam brac krotko,bo jestem na to za mloda(23l),tylko ,ze potem znowu wszystko
        wrocilo.Co do herbatek to pilam juz mieszanke na poprawe krazenia-i bez
        efektu,moze powinna, faktycznie wyprobowac jakies nowe.W przyszlym tygodniu ide
        do"normalnego"lekarza(ginekologa,bo okres to mam nawet 3 razy w miesiacu)pewnie
        przepisze mi jakies hormony(czego sie obawaiam).A jesli chodzi o lekarza
        od "chinszczyzny" to moze byscie kogos polecili??Pozdrawaiam i jeszcze raz
        dziekuje:)))
        • zyrafa46 Re: opuchniete nogi 19.01.06, 18:42
          kami99,
          To jego namiarów szukaj u mnie na priv. Napiszę, jak poprosisz. Zaraz lecę do
          łózka. (Jestem zdrowa, tylko z połamaną noga wygodniej mi horyzontalnie :-)).
          Potem porozumiewam sie juz telefonicznie. Zaraz wraca córka do domu i zawładnie
          komputerem. Pozdrawiam, Żyrafa

Mi też bardzo (!!!) puchły nogi (i bolały). Przez moje długie życie (od 6 roku
          życia). Mam to za sobą. Teraz, dopiero teraz. Ale cieszy :-)))
    • dr-divlo Re: opuchniete nogi 19.01.06, 15:23
      kłopoty z krażeniem, nerkami..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka