agusia 02.02.06, 16:25 Co sadzicie o tym specyfiku? Czy on faktycznie odchudza bez ruchu? Przetestowal go ktos? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia Re: CLA z zielona herbata 06.02.06, 20:44 Panie Arturze, Co Pan o tym sadzi? Drogie Forumowiczki - macie moze doswiadczenia z tym specyfikiem? A. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliae Re: CLA z zielona herbata 06.02.06, 21:23 tez poszukuje jakichs rzetelnych informacji od osob ktore specyfik testowały... ja mam ogromne problemy ze schudnieciem.. nie jestem konsekwentna, poza tym trudno mi taka byc, poniewaz moj organizm łatwo tyje, trudno chudnie.. jem lekko i w miare zdrowo, codziennie biegam. Chyba czas usprawnic nieco trawienie? co z tym CLA? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1982 Re: CLA z zielona herbata 06.02.06, 21:24 Dołączam do Was dziewczyny z prośbą o jakieś informacje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: CLA z zielona herbata 07.02.06, 11:16 no własnie też sie zastanawiam pani w aptece zachwalała - ale ona ma sprzedać więc ma w tym pewien interes forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=36288158 Bio-C.L.A. wspomaganie diety Bardzo proszę o opinię czy ktoś to stosował i z jakim skutkiem ?? Na ulotce pisze, że należy stosowac od 2 do 6 tabletek dziennie. Koszt tego specyfiku od 46 do 57 złotych za opakowanie 60 sztuk. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: CLA z zielona herbata 08.02.06, 10:57 i nikt tego nie stosował ?? Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: CLA z zielona herbata 08.02.06, 17:35 Z takich aptecznych wspomagaczy, ja bardziej wierzę w fasolaminę (np. Calorin Plus), która obniża indeks glikemiczny posiłków oraz w czerwoną herbatę pu-erh. CLA z zieloną herbatą nie stosowałam. Nic na ten temat nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: CLA z zielona herbata 09.02.06, 11:29 Szajs ! a WY dziewczyny, z całym szacunkiem ...głupie jesteście. Pakują w Was tą chemię ile wlezie a Wy myslicie ze to jest takie dobre i fajne. Otóż nie i odradzam bardzo wszelkiego tego typu "rewelacyjne" produkty na schudnięcie. To tylko trucie organizmu i ingerencja w jego wewnętrzne struktury. Chcecie schudnąć ? Ruszajcie się wiecej i mniej jedzcie oraz pijcie duzo wody. Zdrowo, naturalnie i tanio p.s To straszne co marketing i reklama robią z ludzi :o ! Straszniejsze ze ludzie sie na to nabierają :o! POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1982 Re: do beri 20 10.02.06, 21:09 Ale my się tylko pytamy czy ktoś to używał i z jakim skutkiem! A co do ruszania się to spróbuj pracować, zajmować się domem, i 2 dzieci w wieku 2 m-ce i 20 miesięcy i spróbuj jeszcze się więcej ruszać. Ciekawe jak byś to zrobiła??? Bo ja jakoś nie potrafię bo po cały dniu poprostu padam ze zmęczenia. (Aha starsze dziecko niestety jest niepełnosprawne) Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: CLA z zielona herbata 12.02.06, 17:59 agusia napisała: > Co sadzicie o tym specyfiku? Czy on faktycznie odchudza bez ruchu? > Przetestowal go ktos? > A. Na wstepie pytanie, co to jest CLA? Zielona herbata (ta z listkow) pilam przez jakis czas bardzo regularnie i to w celu zmniejszenia poziomy cholersterolu.Byl to 1/2 l. kubek bardzo mocnej herbaty saczony przez caly dzien. Co sie okazalo? Po kilku miesiacach stracilam pare kg wagi a cholesterol jak byl dokladnie co do joty tak byl. Odpowiedz Link Zgłoś
mery_lajt Re: CLA z zielona herbata 14.02.06, 09:39 nie odchudza bez ruchu. Nic nie odchudza bez ruchu. CLA czyli sprzezony kwas linolowy moze przyspieszac i usprawniac spalanie tkanki tłuszczowej TYLKO w połączeniu z aktywnością fizyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: CLA z zielona herbata 14.02.06, 10:47 No to zacytuję Ci swojego męża: "Ja nie wierzę, że można schudnąć bez ruchu. Tylko ćwiczenia fizyczne! I to powyżej pół godziny dziennie, bo dopiero wówczas zaczyna sie spalać tkankę tłuszczową... Ale moja żona przeczy wszystkim tym teoriom. Schudła na zawołanie nie ćwicząc w ogóle." Byłam na diecie Michela Montignaca. Bez jakiejkolwiek chemii. Piłam czerwoną herbatę, ale nie ma ona nic wspólnego z chemią. Odpowiedz Link Zgłoś