kasiulaaa5 24.02.06, 14:49 Czy jelito drazliwe jest choroba psychiczna??? I czy przy wadze90kg i wzrocie 170m moze ta choroba wystepowac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: jelito drazliwe 24.02.06, 15:25 kasiu, zdaje się, ze dostalaś już wiele linków do materiałów dot. tej choroby (i nawet do forum), prawda? wiec poczytaj, zamiast spamować a wzrost i waga nie ma tu nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: jelito drazliwe 24.02.06, 15:46 kwietniowe_cappuccino napisała: > a wzrost i waga nie ma tu nic do rzeczy Najważniejszy jest obwód nogi w kostce. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony354 To zapchaj dziura niedouczonych lekarzy 24.02.06, 16:21 To nie jest choroba, to zespół objawów. Jak lekarz nie wie co ci jest, albo nie chce cię leczyć to mówi "jelito drażliwe". Ty idziesz do drugiego, trzeciego , piątego, potem przestajesz. Po 10 latach dowiadujesz się , ze masz : raka żołądka, albo trzustki, albo jelita grubego, albo duże kamienie żółciowe, albo jeszcze gorszą chorobę. I wtedy lekarz ci mówi , że trzeba było przyjść 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bellidis Re: kasiu! 24.02.06, 16:33 a trzustka? to może być stan zapalny trzustki - cholernie boli, mozna zwariować, wiem, bo tez to przerabiałam. też mnie badali z każdej strony i od kilku lekrarzy usłyszałam - jest pani całkiem zdrowa, tylko proszę nie jeść smażonego mięsa (a jestem wege ponad 10 lat!! - ale to już ich nie interesowało...) znajdź jakiegoś lekarza, który zbada Twoją trzustkę. jeśli jesteś w Warszawie, mogę Ci dać namiary na swojego pzdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś