Dodaj do ulubionych

memotropil

13.03.06, 21:51
Czy mogę jakieśinformacje na temat tego leku uzyskać?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: memotropil 13.03.06, 22:06
      Piracetam
      Nazwy handlowe: Nootropil, Memotropil, Lucetam

Lek ten (dostępny na receptę) stosuje się głównie po różnorakich urazach głowy -
      ułatwia odnowę uszkodzonych komórek mózgowych, pomaga regenerować m.in. pamięć.
      Wspomaga zapamiętywanie i koncentracje.
    • jagoda995 Re: memotropil 14.03.06, 08:34
      Jest to lek na poprawienie pamieci leoszej koncentracji,itp .Jednak musze
      stwierdzic ze nie bardzo pomaga ,moja matka przyjmuje to gdzies od 20 lat .A
      pamieci tak sie ulatnia z roku na rok coraz bardziej Na dzien dzisiejszy bierze
      inne lek, ale lakarz takze przepisuje neotropil tylko w wiekszej dawce
      • tweens Re: memotropil 14.03.06, 10:04
        A jak dawka powinna być?Bo ja narazie biorę jedną tabletkę dziennie.Strasznie
        spać mi się chce po tym -czy to jakiś objaw uboczny?Czy ktoś mógłby mi napisać
        co piszą w ulotce?(Mam tabletki bez ulotki-dostałam od kogoś)
        • snajper55 Re: memotropil 14.03.06, 10:14
          tweens napisała:

> A jak dawka powinna być?Bo ja narazie biorę jedną tabletkę dziennie.Strasznie
          > spać mi się chce po tym -czy to jakiś objaw uboczny?Czy ktoś mógłby mi napisać
          > co piszą w ulotce?(Mam tabletki bez ulotki-dostałam od kogoś)

To bierzesz tabletki, które masz od kogoś i o których nic nie wiesz ?????????

S.
          • tweens Re: memotropil 14.03.06, 10:33
            wiem że to na poprawe pamięci,podobnie jak lecytyna.Natomiast zostałam
            poinformowana że jedna dziennie starczy.Kurcze napiszcie coś....
    • filikander Re: memotropil 14.03.06, 10:21
      s8.bitefight.pl/c.php?uid=57962
      • tweens Re: memotropil 14.03.06, 11:32
        Słuchaj co tak wtryniasz się z tą grą?
        • tweens Re: memotropil 14.03.06, 14:28
          i?
          • wadera3 Re: memotropil 14.03.06, 18:16
            i zdecydowanie nie jest to lek na "poprawę pamieci" tylko poważny lek
            neurologiczny, nie polecam go jako wspomagacza przy nauce...
      • jagoda995 Re: memotropil 15.03.06, 10:11
        Dokladnie nie wiem czy ten twoj lek nazywa sie memotropil czy nootropil . bo byc
        moze ten co bierzesz jet bez recepty .Ale i tak jezeli nic o nim nie wiesz to
        raczej bym nie radzila brac, a tym bardziej jezeli jest to lek na recepte, bo
        moze ci zaszkodzic .Dokladna nazwa tego leku to nootropil.dostepne sa w
        nastepujacych gramaturach 400mg 800mg i 1200mg .Dawkowanie tego leku zalezy od
        rodzaju choroby .moja mama bierze 2 razy po 800mg na dobe .Ale jak pamietam
        zaczynala od dawki najmiejszej po 400 Objawy jakie moga wystapic to sennosc
        zmeczenielub bezsennos ,nerwowosc, lek.Najlepsze rozwiazanie jezeli cos dolego
        to isc do lekarza po porade powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka