angiostensyna 31.03.06, 21:34 Czy moga wystapic skutki uboczne zazywania "Bromergonu"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni.mm Re: bromergon-skutki uboczne 01.04.06, 12:35 Bromergon ma ogromne skutki uboczne,poczytaj ulotkę.Ja brałam go przed 2 tyg.pół tabletki dziennie,więcej nie wytrzymałam,miałam straszne nudności,nic nie mogłam jeść.Koszmar!Wiem,że istnieją inne leki podobne do niego,ale lepiej tolerowane,ale niestety droższe Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: bromergon-skutki uboczne 01.04.06, 14:02 Ja byłam strasznie osłabiona, miałam zawroty głowy i prawie mdlałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_05 Re: bromergon-skutki uboczne 01.04.06, 16:47 ten lek bardzo obniża ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: bromergon-skutki uboczne 01.04.06, 18:03 straszny jest, ale nie dla kazdego. inne to ergolaktyna, bromocorn, z tym samym skladnikiem. podobnie sie po nich czuje. ale np norpolac, parlodel, sa o wiele lepiej tolerowane, tylko ze lepiej tez kosztuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_k5 Re: bromergon-skutki uboczne 01.04.06, 21:22 Bromergon stosuję od ponad roku i lepiej go toleruję niż Norprolac po tym ostatnim miałam nudności i zawroty głowy najgorzej było w nocy w pracy miałam nawet problem ze skupieniem się na czymś i ciągle chcialo mi się spać. A co do ceny różnica duża. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: bromergon-skutki uboczne 01.04.06, 22:24 po bromergonie byłam niesamowicie śpiąca, miałam mdłości, zawroty i ciągłe, bardzo silne bóle głowy. Któregoś dnia zasłabłam, po prostu spadłam w pracy z krzesła, a moje ciśnienie wyniosło wówczas 70/40. Zmieniłam lek na norprolac i czuję się teraz lepiej, choć nadal muszę powoli wstawać rano z łóżka, bo ten lek obniża ciśnienie i chwilami również robi mi się słabo. Cenowo norprolac jest droższy od bromergonu. Za norprolac płacę ok. 120zł, a za bromergon płaci się ryczałtem. Odpowiedz Link Zgłoś