Gość: raimar IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 08.01.03, 14:46 mam białe krostki na członku i jądrach, co to może być (na pewno nie jest to choroba weneryczna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ju Re: białe krostki na członku IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 08.01.03, 16:41 To pewnie prosaki.Kup sobie Skinoren krem,albo Isotrex albo Atrederm.Ale najlepszy jest Skinoren(po 2 miesiacach nie bedzie śladu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: białe krostki na członku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 18:12 Po takich żrących (i w dodatku na receptę) środkach nie będzie śladu nie tylko po prosakach.... Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: białe krostki na członku 08.01.03, 18:57 Moze to byc grzybica. Brales ostatnio antybiotyki? Albo byles na basenie? Samo nie przejdzie, idz do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruczol a pomyslal ktos o ujsciach gruczolow ? IP: *.ipt.aol.com 08.01.03, 19:19 sam mam na obrzezach zoledzi biale bardzo male babelki/krostki - pojawily sie jakies 8-9 lat temu - poszedlem do lekarza, obejrzal - powiedzial - taka uroda i nie nalezy sie przejmowac, bo u Pana tak wlasnie wygladaja ujscia gruczolow - tyle pamietam - od tego czasu ani sie to nie powiekszylo, ani nie zmniejszylo, wylada tak samo, a seks i z tym jest udany. co do jader to czy te krostki so w okolicach gdzie wyrastaja/wychodza na zewnatrz wlosy lonowe ? bo jesli tak to sa to zwykle ujscia gruczolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ntnczzbddst Re: penis w niebezpieczenstwie IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 08.01.03, 20:01 Gość portalu: gruczol napisał(a): Niestety; sam, dawno temu przezylem podobna historie, podobnie jak przedmowca pytalem sie postronnych ludzi a oni poradzili mi domowe metody. Moj penis wiele na tym stracil; smarowany mascmi antygrzybicznymi i wywarami, zmarnial, skurczyl sie, podobnie rzecz miala sie z moszna ktora stracila dawna gietkosc. Aktualnie nosze obciazniki ktore dzieki grawitacji pozwalaja memu penisowi odzyskac dawne gabaryty. Powoli jednak, trace wiare. Co do bialych krostek; problem lezy w psyhologii a nie w zdrowiu jesli wyobrazisz wiec sobie ze krostek nie ma; ktrostki znikna. ntnczzbddst Odpowiedz Link Zgłoś