Dodaj do ulubionych

białe krostki na członku

IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 08.01.03, 14:46
mam białe krostki na członku i jądrach, co to może być (na pewno nie jest to
choroba weneryczna)
Obserwuj wątek
    • Gość: ju Re: białe krostki na członku IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 08.01.03, 16:41
      To pewnie prosaki.Kup sobie Skinoren krem,albo Isotrex albo Atrederm.Ale
      najlepszy jest Skinoren(po 2 miesiacach nie bedzie śladu).
      • Gość: k Re: białe krostki na członku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 18:12
        Po takich żrących (i w dodatku na receptę) środkach nie będzie śladu nie tylko
        po prosakach....
    • beemka1 Re: białe krostki na członku 08.01.03, 18:57
      Moze to byc grzybica. Brales ostatnio antybiotyki? Albo byles na basenie? Samo
      nie przejdzie, idz do lekarza.
    • Gość: gruczol a pomyslal ktos o ujsciach gruczolow ? IP: *.ipt.aol.com 08.01.03, 19:19
      sam mam na obrzezach zoledzi biale bardzo male babelki/krostki - pojawily sie
      jakies 8-9 lat temu - poszedlem do lekarza, obejrzal - powiedzial - taka uroda
      i nie nalezy sie przejmowac, bo u Pana tak wlasnie wygladaja ujscia gruczolow -
      tyle pamietam - od tego czasu ani sie to nie powiekszylo, ani nie zmniejszylo,
      wylada tak samo, a seks i z tym jest udany.

co do jader to czy te krostki so w okolicach gdzie wyrastaja/wychodza na
      zewnatrz wlosy lonowe ? bo jesli tak to sa to zwykle ujscia gruczolow.

• Gość: ntnczzbddst Re: penis w niebezpieczenstwie IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 08.01.03, 20:01
        Gość portalu: gruczol napisał(a):

Niestety; sam, dawno temu przezylem podobna historie, podobnie jak przedmowca
        pytalem sie postronnych ludzi a oni poradzili mi domowe metody. Moj penis wiele
        na tym stracil; smarowany mascmi antygrzybicznymi i wywarami, zmarnial,
        skurczyl sie, podobnie rzecz miala sie z moszna ktora stracila dawna gietkosc.
        Aktualnie nosze obciazniki ktore dzieki grawitacji pozwalaja memu penisowi
        odzyskac dawne gabaryty. Powoli jednak, trace wiare. Co do bialych krostek;
        problem lezy w psyhologii a nie w zdrowiu jesli wyobrazisz wiec sobie ze
        krostek nie ma; ktrostki znikna.
        ntnczzbddst

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka