magda011 Re: Po ciąży 07.06.06, 02:17 Witam Mój problem z wagą zaczął się przy okazji brania tabletek antykoncepcyjnych.Przytyłam 15 kg,potem doszło rzucenie palenia i ciąża co dało kolejne 7 na plus.Karmię piersią-to ponoć wspomaga odchudzanie ,a u mnie nie daje to efektu.Prosze o rade jak jeść by schudnąć.Co jeść?Jem niewiele ,a efektów nie ma tylko pokarmu coraz mniej ,a ja nie moge na siebie patrzec i żle tym sie czuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agasz41 Re: Po ciąży 07.06.06, 11:22 byłam w podobnej sytuacji,po 2 ciązy zostało mi 12kg.karmiłam do maja 2006,córka ma teraz 13 miesięcy.od stycznia się wzięłam za siebie.schudłam 10 kg,karmiąc i nie było żadnego problemu z mlekiem.stosowałam dietę south beach (plaż południowych).więcej szczegółów znajdziesz na forum dieta i tam jest oddzielne forum.ogólnie dieta zdrowa,nie chodziłam głodna.a do tego doszła gimnastyka i basen raz w tygodniu.polecam.dieta oparta na warzywach,potem owocach i pełnoziarnistych wyrobach(chleb ciemny,ryz,makaron razowy)i chudy nabiał-to co lubię polecam. Odpowiedz Link Zgłoś