olga-rybacka 06.07.06, 13:35 Dzisjaj dowiedziałam się ze mam boreliozę.Jestem w szpitalu i dostaje antybiotyki. Moze ktoś wie cos wiećej o tej chorobie. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fr-edza Re: Borelioza 06.07.06, 13:38 Napisz jakie masz obecnie obiawy,czy to faza I ? Odpowiedz Link Zgłoś
bajeranek Re: Borelioza 06.07.06, 13:39 Forum Borelioza. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Odpowiedz Link Zgłoś
olga-rybacka Re: Borelioza 06.07.06, 15:25 Właściwie to mam zaatakowane stawy: kolanowy i biodrowy. Wyszło to w badaniu krwi. Weszłam na tą strone i kilka objawów mam. Boje się. Dostaje leki , nadodatek wychodzę jutro do domu. A moj lekarz złapał mnie na korytarzu i tak poprostu to powiedział. Załamałam się. Dostaje antybiotyk. Czy ta choroba mogła trwac 5 lat , a ja o tym nie wiedziałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Borelioza 06.07.06, 16:14 Ludzie maja i po 10 -15 lat te chorobe i czasem tez o tym nie wiedza, bo lekarze nie umieja zdiagnozowac. Mozna powiedziec, ze i tak masz szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
krentka Re: Borelioza 06.07.06, 16:35 Momentami bywa ciężko, ale można się nauczyć z tym żyć. Myślę, że lepiej jest mieć diagnozę, niż bez niej tułać się od lekarza do lekarza. Teraz przynajmniej wiesz co Ci jest , a po przeczytaniu forum-Borelioza będziesz wiedzieć jak sobie radzić i z chorobą i z lekarzami. Dbaj o siebie i nie trać czasu na nerwy, bo one bardzo szkodzą w tej chorobie. Pozdrawiam -Joanna z ok. 3 letnią boreliozą o szerokim spektrum objawów i pogodą ducha mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś