Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!!!!!!

13.02.03, 12:30
Potrzebuję tej inf. dla mamy, która cierpi
Obserwuj wątek
    • Gość: b27 Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 10:30
      podaj miasto lub rejon ktorym jestes zainteresowana.
      • lekarzyna Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! 19.02.03, 06:58
        Tak ten reumatolog juz mamie pomoze. Dziewczyno nie mozna tego tradycyjnie
        wyleczyc, mozna tylko podawac srodki przeciwbolowe ktore zniszcza zoladek.
    • Gość: nata Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! IP: off:* / 10.0.1.* 10.05.03, 22:19
      Znam b. dobrych reumatologów o ludzkich twarzach, naprawdę. Jeśli potrzebujesz
      jeszcze kontaktu odezwij się.
      • balbinka224 Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! 02.02.14, 10:30
        bardzo prosze o pomoc szukam dobrego reumatologa dla mojego taty. On bardzo cierpi
    • Gość: OLA Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 23:11
      JA TEZ SZUKAM SPECJALISTY, CHORUJE NA TOCZEN, NIE MAM ZAUFANIA DO LEKARZY
      MIĘDZY INNYMI DLATEGO ŻE KAŻDY STOSUJE INNĄ TERAPIĘ ....NO KAŻDY MI MÓWI CO
      INNEGO
      PROSZĘ O POMOC
      basbas7@o2.pl
    • Gość: Pacjent Re: Jest reumatolog w Sopocie. IP: Przymorze:* 18.05.03, 12:50
      jest dobry lekarz reumatolog w Sopocie. Byłam pacjentką i
      są bardzo dobre efekty.!
      • lekarzyna W kwestii formalnej: 19.05.03, 01:43
        Co jest przyczna reumatyzmu? A moze by tak zaatakowac przyczyny raczej niz
        skutki? Reumatyzm to straszna choroba ktora leczona nietradycujnie ustepuje w
        ciagu kilku dni i to trwale a leczona tradycyjnie powoduje staly przyplyw
        dochodow do kieszeni doskonale wyksztalconych lekarzy z 20 letnim stazem jak
        rowniez tych mniej wyksztalconych i z duzo mniejszym stazem. Najwazniejsze ze
        forsa plynie a pacjent wraca. Szkoda tylko ze niewyleczony.

Niech zyje tradycyjna sluzba zdrowia, jej przyjaciele i poplecznicy! Dzieki
        pacjentom wlasnie moze istniec klan w kolorowych kitlach.
        • Gość: pola Re: W kwestii formalnej: IP: *.icpnet.pl 20.05.03, 15:42
          Tak to straszna choroba, za zaczęłam przyjmować leki w wieku 15 lat teraz mam
          30 i jak mi powiedzaiał lekarz, odstawienie leków grozi śmiercią, nie mam
          zaufania do lekarzy, nie raz się mylili, popełniali błędy, za każdym razem moim
          kosztem, teraz biorę inne lekarstwa poniwaz pojawiły się efekty uboczne
          encortonu....
          Ograniczam je jak mogę...Staram się leczyć sposobami medycyny naturalnej.
          to trochę pomaga.
          To przerażające jak lekarze żerują na niwiedzy, cierpieniu, swoich pacjentów...
          Sama się o tym nie raz przekonałam
        • Gość: nata Re: W kwestii formalnej: IP: off:* / 10.0.1.* 01.06.03, 23:06
          Nie wiem kim jesteś, ale to co napisałeś jest bzdurą, nie sądzę, że masz coś
          wspólnego z medycyną. Choroby reumatyczne to temat rzeka, większosć z nich ma
          podłoże genetyczne,etiologię nieznaną, minie jeszcze dużo czasu zanim medycyna
          upora się z tym problemem. Metody nietradycyjne????? Znachorzy????? Bzdura,
          bzdura. Każdy ma prawo do swojego zdania, skoro Ty propagujesz ciemnogród to
          masz prawo, powodzenia. ps. Słyszałeś o twoardzinie układowej lub toczniu, albo
          guzkowym zapaleniu tętnic, co proponujesz? okłady z kapusty?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka