reneee 13.02.03, 12:30 Potrzebuję tej inf. dla mamy, która cierpi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b27 Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 10:30 podaj miasto lub rejon ktorym jestes zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzyna Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! 19.02.03, 06:58 Tak ten reumatolog juz mamie pomoze. Dziewczyno nie mozna tego tradycyjnie wyleczyc, mozna tylko podawac srodki przeciwbolowe ktore zniszcza zoladek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! IP: off:* / 10.0.1.* 10.05.03, 22:19 Znam b. dobrych reumatologów o ludzkich twarzach, naprawdę. Jeśli potrzebujesz jeszcze kontaktu odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka224 Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! 02.02.14, 10:30 bardzo prosze o pomoc szukam dobrego reumatologa dla mojego taty. On bardzo cierpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Czy ktoś zna dobrego lekarza reumatologa !!!! IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 23:11 JA TEZ SZUKAM SPECJALISTY, CHORUJE NA TOCZEN, NIE MAM ZAUFANIA DO LEKARZY MIĘDZY INNYMI DLATEGO ŻE KAŻDY STOSUJE INNĄ TERAPIĘ ....NO KAŻDY MI MÓWI CO INNEGO PROSZĘ O POMOC basbas7@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Jest reumatolog w Sopocie. IP: Przymorze:* 18.05.03, 12:50 jest dobry lekarz reumatolog w Sopocie. Byłam pacjentką i są bardzo dobre efekty.! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzyna W kwestii formalnej: 19.05.03, 01:43 Co jest przyczna reumatyzmu? A moze by tak zaatakowac przyczyny raczej niz skutki? Reumatyzm to straszna choroba ktora leczona nietradycujnie ustepuje w ciagu kilku dni i to trwale a leczona tradycyjnie powoduje staly przyplyw dochodow do kieszeni doskonale wyksztalconych lekarzy z 20 letnim stazem jak rowniez tych mniej wyksztalconych i z duzo mniejszym stazem. Najwazniejsze ze forsa plynie a pacjent wraca. Szkoda tylko ze niewyleczony. Niech zyje tradycyjna sluzba zdrowia, jej przyjaciele i poplecznicy! Dzieki pacjentom wlasnie moze istniec klan w kolorowych kitlach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: W kwestii formalnej: IP: *.icpnet.pl 20.05.03, 15:42 Tak to straszna choroba, za zaczęłam przyjmować leki w wieku 15 lat teraz mam 30 i jak mi powiedzaiał lekarz, odstawienie leków grozi śmiercią, nie mam zaufania do lekarzy, nie raz się mylili, popełniali błędy, za każdym razem moim kosztem, teraz biorę inne lekarstwa poniwaz pojawiły się efekty uboczne encortonu.... Ograniczam je jak mogę...Staram się leczyć sposobami medycyny naturalnej. to trochę pomaga. To przerażające jak lekarze żerują na niwiedzy, cierpieniu, swoich pacjentów... Sama się o tym nie raz przekonałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: W kwestii formalnej: IP: off:* / 10.0.1.* 01.06.03, 23:06 Nie wiem kim jesteś, ale to co napisałeś jest bzdurą, nie sądzę, że masz coś wspólnego z medycyną. Choroby reumatyczne to temat rzeka, większosć z nich ma podłoże genetyczne,etiologię nieznaną, minie jeszcze dużo czasu zanim medycyna upora się z tym problemem. Metody nietradycyjne????? Znachorzy????? Bzdura, bzdura. Każdy ma prawo do swojego zdania, skoro Ty propagujesz ciemnogród to masz prawo, powodzenia. ps. Słyszałeś o twoardzinie układowej lub toczniu, albo guzkowym zapaleniu tętnic, co proponujesz? okłady z kapusty????? Odpowiedz Link Zgłoś